2777
2789
عنوان

فامیل

716 بازدید | 12 پست

چرا حس میکنم پسر های فامیل ازم بدشون میاد!؟ اصن سمتم نمیاند و نگاهم ام نمیکنند 😑منم که میرم سمت شون میرند ی جای دیگ ولی با دخترای دیگ خیلی گرم میگیرند و صمیمی اند و بهم دیگ راحت  فوش میدند و میخندند اما با من مث اونا رفتار نمیکنند اما من خیلی باحال تر از دخترای دیگ فامیل ام ولی سنگین ام و سمت شون نمیرم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الان واقعا حسرت فوش خوردن رو داری؟ 

بیخیال بابا 

منم شرایطم کاملا مثل توعه خودم اینقدری برای خودم ارزش قائل شدم که جرئت نکن فوش بدن 

این نشون دهنده شخصیت بالای ماست

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
معمولی ام چطور😂

هیکی حس میکنم چون خوشگلی سمتت نمیان😁😁😁

پسرای فامیل ما اینطورن انگار میترسن😁😁

ولی بهت پیشنهاد میکنم باهاشون گرم نگیر و صمیمی نباش باور کن اینطور بیشتر جذبت میشن 

الان واقعا حسرت فوش خوردن رو داری؟  بیخیال بابا  منم شرایطم کاملا مثل توعه خودم اینقدری ...

حسرت نع ولی حال ام بد میشع حس میکنم شاید منم باید خودموکنم مث دخترای دیگ فامیل مون

همشون سمت اون ها فقط جمع میشن با من خیلی رسمی اند

هیکی حس میکنم چون خوشگلی سمتت نمیان😁😁😁 پسرای فامیل ما اینطورن انگار میترسن😁😁 ولی بهت پیشنهاد ...

از بقیه دخترا فامیل بهترم اخع پسرا مون هم خیلی داغون ان اما باز حس بدی میگیرم انگار من وجود ندارم تو جمع حتی نگاه هم نمیکنند و فقط اسم دخترای دیگ رو میگند

از بقیه دخترا فامیل بهترم اخع پسرا مون هم خیلی داغون ان اما باز حس بدی میگیرم انگار من وجود ندا ...

منم یه پسر عمو داشتم این هنه رو تحویل می‌گرفت الا من

بعد فهمیدم که دوسم داره😂😂😂

چعع خوببب😂😂 بعدش چیشد

بعد نوبت من بود که به اون محل نمیدادم😂😂🤣🤣...

اون خیلی از من بزرگ تر بودفک کن اون ۲۶ بود من ۱۷

جلو خودم به‌م می‌گفت زشت و اخمو خنگول......

حالا جلو دوسش گفته بود خیلی خوشگله😁😁

ولی خب اون الان ازدواج کرده

منم نامزد دارم

من بهش علاقه ای نداشتم به چشم برادری نگاش میکنم....