2777
2789

دیشب دعوامون شد سر یه چی گفتم بزار امتحانش کنم بحث خیانت اینا شده بود دیشب ،شوهرم خوانندس بهش پیام دادم آهنگ بخونم چقد در میاد هزینش گفت بد گفتم واسه من چقد 😂❤️ فعلا جواب نداده بنظرتون چی بگم پا بده نمی‌دونم چی بگم میخام مچش بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا هدفت از این کار چیه تا اخر عمر بی اعتمادی و با عذاب زندگی کردن

دیگ دیگ بهم می‌گفت چرا خجالتی هستی زن دوستم دیدی چ پر حرف بود گفتم من همینم بد گفتم تو هم عیبای داری نمیگم نهت دوستت دیدی چ جوری زنش بغل میکرد گفت اشتباه کرد این حرفا 

دیگ دیگ بهم می‌گفت چرا خجالتی هستی زن دوستم دیدی چ پر حرف بود گفتم من همینم بد گفتم تو هم عیبای داری ...

دلیل نمیشه اینطوری بهش پیام بدی الان مشکلت حل میشه؟اعصابت خرابتر میشه فقط بخاطر خودت میگم

هی خواهر همش می‌ره رای دخترا سوپرایزشون می‌کنه آهنگ میخونه چ فرقی داره 

۹۹درصد مخاطب های نی نی سایت یا زنشون خیانت کرده یاشوهرشون اسمش نی نی سایت نه نی نی خیانت