2777
2789
عنوان

من و همسرم

158 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.یه مسئله ای برام پیش آمده میشه بگین چیکار کنم.همسر من اوایل توی مناسبت ها برام کادو می‌گرفت و ... بعداً کادو تبدیل شد به پول .الانچندساله که هیچی نهایت یه شاخه گل و تبریک.منم دیگه امسال فقط کیک و گل گرفتم.وضعمون هم بد نیست خداروشکر یعنی بخواد بخره راحت می‌تونه بخره

همسرم از کار معمولا۸شب میاد و خسته است و کار خونه کمک نمیکنه.من ولی اگه خرید داشته باشیم برا خونه و بدونم درگیره خودم میگیرم حتی نون

از طرفی هم بگم من تازه کار فیشال پوست رو شروع کردم همش میگه من پشتتم و چیزی میخوای بخری بگو ....

الان میبینم شوهرخواهرشوهرم خیلی هواشو داره توی همه کارای خونه و کادو هر مراسمی

داداشای خودمم همین طور

الان احساس ناراحتی میکنم انگار بهم اونقدر که باید اهمیت نمیده و دلسوزم نیست برای انجام کارای خونه

میتونم باهاش حرف بزنم اما ترجیح میدم اول رفتاری اینو بهش بفهمونم که باید کمک کنه و کادو بگیره ....

چیکار کنم بنظرتون

نیاز به نشون دادن با رفتار نیست شما دوتا آدم بالغ هستین . قشنگ باهاش صحبت کن و بگو که این رفتار باعث ناراحتیم میشه و دوست دارم در عوض همچین رفتاری رو ازت ببینم و در کنارش خوبیاش هم بگو و اصلا اونو با شوهر های بقیه مقایسه نکن 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

مثلا دیشب عجله کردم در زودپز رو به زور بارکردن سوپ پاشید روی پام و سوختم نگران شد گفت بریم بیمارستان گفتم نمی‌خواد گریه هم کردم همش نگاهش بهم بود اما نباید حداقل آشپزخونه رو جم میکرد؟فقط ناراحت شد گفت انقد حالم خرابه حد نداره و سردرد شد و خوابید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره این مقایسه رو مخ آدم میره

اینجوری دل زده میشه و همچنین رفتار خودت رو از سر میگیره و های تو رو با زنای بقیه مقایسه میکنه

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

اینجوری دل زده میشه و همچنین رفتار خودت رو از سر میگیره و های تو رو با زنای بقیه مقایسه میکنه

چیکار کنم؟وقتی میبینم من هواشو دارم اما اون نداره.کارای منو خیلی خانمها نمیکنن اما شوهراشون خیلی بیشتر هوای خانمهاشونو دارن منم ناراحت میشم.برا همین آمدم ببینم چیکار کنم که تشویق شه بازم کادو بگیره توی کارا کمکم کنه و ....

چیکار کنم؟وقتی میبینم من هواشو دارم اما اون نداره.کارای منو خیلی خانمها نمیکنن اما شوهراشون خیلی بیش ...

باورت میشه پریروز با خواهر شوهرم رفتیم بیرون حصیر روفرشی رو بلد نبود جمع کنه شوهرش آمد جمع کنه گفتم نه من خودم بلدم .مرغ ماهی پاک نمیکنه میگه دستم بود میگیره شوهرش میکنه

چیکار کنم؟وقتی میبینم من هواشو دارم اما اون نداره.کارای منو خیلی خانمها نمیکنن اما شوهراشون خیلی بیش ...

باهاش رو راست صحبت کن . دلیل رفتاراشو بپرس شاید ناراحته شاید فکر مشغولی داره شاید فشار مالی داره کار و .... . بهش بگو که اگه این رفتار رو داشته باشه تو خوشحالتری. و اینکار ها رو که می‌کنه تو ناراحت میشی. 

اگه قبول کرد و عمل کرد که هیچی اگه نه برو پیش مشاوره و شاید نیازه هر دوتون صحبت کنید  

خوب عزیزم خواهرشوهر و بقیه خانم هایی که همسرانشون کمکشون می‌کنند از اول خواستن و مرد هم اونطور ادامه داده ،شما خودت میگی همه کارها رو هندل میکنی خوب بد عادتش کردی دیگه .برای مناسبت‌ها هم کادو نمیگیره با روی خوش بگو این‌ قبول نیست ،طلا فروشی فلان چیزو دیدم‌خوشم‌اومده پول بده برم بخرم .خودت ازش کادو بخواه .