2777
2789

خیلی ویار بدی دارم...دل آشوبه که ۲۴ ساعت هست فقط تایم که بخوابم نمی‌فهمم و راحتم...حالا از دیروز احساس میکنم به محض دارو هام میخورم بالا میارم 

اسید فولیک .د۳. مکمل بارداری .قرص ضد تهوع و ب۶ روزانه ولی دوفامد۱۲ ساعتی انگار دوری دو تا 

البته آمپول زیر جلدی دارم و شبا شیاف اما اینا اذیت نمیکنه

چکار کنم ؟؟؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
قرص تهوع میدن اگه خیلی باشه  آمپول رو به کجا میزنی؟

دور ناف 

دارم دیگه دو تا قرص ولی هیچ فایده نداره

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور ناف  دارم دیگه دو تا قرص ولی هیچ فایده نداره

خیلی وحشتناکه دور ناف وقتی نی نی داری🙁

من دمیتزون بهم اثر میکرد گاهی یه نصف قرص گاهی هم یه قرص در روز با وجود اینکه از صبح تا عصر ویار زیادی داشتم و دوقلو باردار بودم  ولی معمولا تو روز غذا نمیخوردم و شب ها میخوردم

خیلی وحشتناکه دور ناف وقتی نی نی داری🙁 من دمیتزون بهم اثر میکرد گاهی یه نصف قرص گاهی هم یه قرص در ...

فرقی نمیکنه روز و شب من کلا حالم بده خسته شدم دیگه 😭

بعد 15 16 هفته من‌خوب شدم‌نگران نباشید 

سر دخترم ۱۳ هفته خوب شدم ولی الان خیلی نسبت به بازداری قبلی اذیتم ....کاش ویار نبود خسته شدم نه میتونم چیزی بخورم اگه بخورم بالا میارم همش فشار پایین سرگیجه حالت تهوع همش دل آشوبه واقعا سخته تازه ۸ هفته ام از ۶ هفته شروع شده خدا خودش کمک کنه تا ۱۳ هفته اگه تموم بشه 😭

سر دخترم ۱۳ هفته خوب شدم ولی الان خیلی نسبت به بازداری قبلی اذیتم ....کاش ویار نبود خسته شدم نه میتو ...

نگران مباش عزیزم  میدونم خیلی سخته چون بدترین نوعش رو دیدم ولی الان که تو ریسک بارداری هستم میگم کاش اون روزا بود  کلا بارداری خیلی سخته  من هرروز یه مشکلی دارم و بدتر از همه نگران هم هستم برای هم دعا کنیم که این روزها به خیر بگذره

نگران مباش عزیزم  میدونم خیلی سخته چون بدترین نوعش رو دیدم ولی الان که تو ریسک بارداری هستم میگ ...

انشالله شما بسلامتی دنیا میارید 

من یه دختر ۵ ساله دارم اون موقع همین بساط داشتم استراحت مطلق بودم سرکلاژ شدم حالا این دفعه بنظرم ویارم خیلی بدتر قبل حال روحی جسمی که اصلا قابل وصف نیست  از طرفی باید صبر کنم تا ۳ ماه ببینم قلبش سالم میمونه یا نه چون بارداری اولم تا ۳ ماه سختی کشیدم بعذم قلب بچه وایساد سقط شد  بعد ۳ ماه انشالله تموم بشه ویار تموم بشه شبیه آدم بشم ۴ ماه که شدم باید سرکلاژ برم بکنم 

دردای منم کم نیس و کم سختی نکشیدم سر دو تا بارداری قبلی فقط از خدا میخام یه پسر سالم بهم بده دیگه هیچی نمیخام 

دو تا بچه سالم از دو جنس نعمت برای آدم 

امیدوارم خدا دامن همه منتطرا سبز کنه و همه باردار رو هم یازی کنه 

من از خدام ماه ۵ تموم بشه می‌دونم بعدش راحت ترم