2777
2789
عنوان

زمستون 🌨

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست
😕😕😕😕😕😣😣😣😣😣 چیزی نمیگم فقط اینکه تیر خلاصو زدی به پیکرم 🔫🚶‍♂️بازم ممنون ک بودی 🙏💔😓

بابا میگم اگه درست نشه خب درست نشه چت که نمیشه کرد چیکار کنم😶

😂✨

نهههه اینستارو خودم پاک کردم حالا باز درست بشه بهت میگم اینجا زیاد چیزی نگو میره تو بروز رسانیا  ...

از خودت در برابر سوسکا محافظت کن 😕 نزار آزارت بدن .. نزار هرچی میخان بهت بگن .. تو قوی باش، با یه دمپایی لهشون کن تا بقیه سوسکا هم عبرت بگیرن 🚶‍♂️😖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خودت در برابر سوسکا محافظت کن 😕 نزار آزارت بدن .. نزار هرچی میخان بهت بگن .. تو قوی باش، با یه د ...

🤣🤣🤣🤣گرفتم بردمش تو حیاط آیا بنظرت باید سرش را از نتش جدا مینموده و داده به میوگی تا ان را یک لقمه چپ کرده؟🤣

😂✨

🤣🤣🤣🤣گرفتم بردمش تو حیاط آیا بنظرت باید سرش را از نتش جدا مینموده و داده به میوگی تا ان را یک لقم ...

وااااای تو هم چ قشنگ کتابی گفتی توهم استعدادشو داریا کلک رو نمیکردی 😄😄 ینی عالی بود 😂👏اره بده میوگی جان بخوره نوش جان کرده و زین پس گر سوسکی را با دیدگانت رصد کردی سر او را از تن جدا کرده و به عنوان پیشکش خدمت میوگی برده و به او ارزانی بدار 🤣🤣🤣

چیز کن بگیر بخواب منم دیگه چیزی نمیگم تاپیکت پربازدید نشه  

چشم 😊 شبدون خیلی بخیر باشه خانم 🙏😴💫 

امیدوارم خواب وصف ناشدنی و زیبایی دیده و تا صباهنگام به آسودگی سر بر بالین نهید 😂👋

من الان میخوابم فردا که اومدیم جفتمون یا من یه تاپیک میزنم یا تو اونجوری که رفت تو جدیدا میتونیم درخ ...

سلام چطوری ؟ 

حله هرجور راحت تری منم اوکیم .. فقط امیدوارم این سری درست شه 🙏

سلام چطوری ؟  حله هرجور راحت تری منم اوکیم .. فقط امیدوارم این سری درست شه 🙏

سلامممممم خوبم تو چطوری خب بزار من تاپیک میزنم توی جدید ترینا اومد درخواست بده😕

😂✨