2777
2789
عنوان

زمستون 🌨

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینه که وایب خوبی داره قشنگ رفتی تو حس 😍  من خودم قبلا با سرما میونه خوبی نداشتم ولی این ...

آره واقعا 

انقدر این چند وقت گرما دیدم که جون میدم واسه یه هوای سرد بارونی یا برفی🥲💔

آره واقعا  انقدر این چند وقت گرما دیدم که جون میدم واسه یه هوای سرد بارونی یا برفی🥲💔

بشدت موافقم باهات پارسال ک از شدت گرما عصبی شده بودم من👍 امسالم ک درست حسابی برف نبارید امیدوارم بیشتر بباره حداقل یه برف خوب ببینیم .. اینجوری ک معلومه سرماش تا بعد عیدم هست 

دستم خورد از کاربری رفتم بیرون درخواست بده😑

صفحرو باز نمیکنه نته داغونه انگار هرچی میزنم ارور میده 🤦‍♂️😖 چیشد یهو خب شمارتو وارد کن رمزو بزن چرا نمیاره اخه 

صفحرو باز نمیکنه نته داغونه انگار هرچی میزنم ارور میده 🤦‍♂️😖 چیشد یهو خب شمارتو وارد کن رمزو بزن چ ...

واسه منم صفحه رو باز نمیکنه😕

خاک تو سرم کنن رفتم مثلا پروفمو عوض کنم گند زدم هرکار کردم نشد باز به سختی با شماره خودم اومدم تو سایت💔

😂✨

واسه منم صفحه رو باز نمیکنه😕 خاک تو سرم کنن رفتم مثلا پروفمو عوض کنم گند زدم هرکار کردم نشد باز به ...

باز کنه درخواست میدم نمیدونم چ مرگشه 😖🤦‍♂️ ینی الان هیچ جوره نمیتونی با همون وارد شی ؟ 😖فراموشی رمز عبور داره ک مگه شماره خودت نبود اون 

باز کنه درخواست میدم نمیدونم چ مرگشه 😖🤦‍♂️ ینی الان هیچ جوره نمیتونی با همون وارد شی ؟ 😖فراموشی ر ...

اون شماره مامانم بود فراموشی رمزم زدم میگفت کلمه عبور درست نیست😕گند زدم💔

😂✨

اون شماره مامانم بود فراموشی رمزم زدم میگفت کلمه عبور درست نیست😕گند زدم💔

بدبختی نمیشه از همینجا درخاست بدم تا درخاستم ندی نمیشه خیلی مزخرفه 🤦‍♂️ چقد پی ام داده بودم من یعنی هیچ 😖