2777
2789
عنوان

زمستون 🌨

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه اینه که وایب خوبی داره قشنگ رفتی تو حس 😍  من خودم قبلا با سرما میونه خوبی نداشتم ولی این ...

آره واقعا 

انقدر این چند وقت گرما دیدم که جون میدم واسه یه هوای سرد بارونی یا برفی🥲💔

آره واقعا  انقدر این چند وقت گرما دیدم که جون میدم واسه یه هوای سرد بارونی یا برفی🥲💔

بشدت موافقم باهات پارسال ک از شدت گرما عصبی شده بودم من👍 امسالم ک درست حسابی برف نبارید امیدوارم بیشتر بباره حداقل یه برف خوب ببینیم .. اینجوری ک معلومه سرماش تا بعد عیدم هست 

دستم خورد از کاربری رفتم بیرون درخواست بده😑

صفحرو باز نمیکنه نته داغونه انگار هرچی میزنم ارور میده 🤦‍♂️😖 چیشد یهو خب شمارتو وارد کن رمزو بزن چرا نمیاره اخه 

صفحرو باز نمیکنه نته داغونه انگار هرچی میزنم ارور میده 🤦‍♂️😖 چیشد یهو خب شمارتو وارد کن رمزو بزن چ ...

واسه منم صفحه رو باز نمیکنه😕

خاک تو سرم کنن رفتم مثلا پروفمو عوض کنم گند زدم هرکار کردم نشد باز به سختی با شماره خودم اومدم تو سایت💔

😂✨

واسه منم صفحه رو باز نمیکنه😕 خاک تو سرم کنن رفتم مثلا پروفمو عوض کنم گند زدم هرکار کردم نشد باز به ...

باز کنه درخواست میدم نمیدونم چ مرگشه 😖🤦‍♂️ ینی الان هیچ جوره نمیتونی با همون وارد شی ؟ 😖فراموشی رمز عبور داره ک مگه شماره خودت نبود اون 

باز کنه درخواست میدم نمیدونم چ مرگشه 😖🤦‍♂️ ینی الان هیچ جوره نمیتونی با همون وارد شی ؟ 😖فراموشی ر ...

اون شماره مامانم بود فراموشی رمزم زدم میگفت کلمه عبور درست نیست😕گند زدم💔

😂✨

اون شماره مامانم بود فراموشی رمزم زدم میگفت کلمه عبور درست نیست😕گند زدم💔

بدبختی نمیشه از همینجا درخاست بدم تا درخاستم ندی نمیشه خیلی مزخرفه 🤦‍♂️ چقد پی ام داده بودم من یعنی هیچ 😖