2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی یکجا درست نمیکنین؟؟؟

بعضیا درست میکنن اگه دوست داشته باشن

مامانم که دستش شکسته بود براش مثلا چارپنج تا میذاشتم تو قابلمه یدونه پیازم خرد میکردیم روش یکمم فلفل و زردچوبه میذاشتیم بپزه تا له بشه بعد بخوره 

پامرغ رو از صبح تا شب بذا. رو شعله ی کم.اولش زیر شعله رو زیاد کن تا کف و ایناش دراومد آبش رو بریز دور.بار دوم بذار تا شب بپزه.توش ی دونه سیب و یه چند برگ گل محمدی بنداز تا بوی زحمش از بین بره.دیگه له ک شد استخون از گوشتا جدا میشه تو آبکش بریز.بعد بذار شعله زیاد ب مقدار آبش کشیده شه غلیظ ک شد بذار خنک شه مث ژله میبنده بذار تو پلاستیک فریزر پهنش کن نازک شه یا تو ظرف های کوچیک.هر موقع لازم داشتی میکندی می‌ریزی تو غذا من تو همه چی میریزم حتی مایه ماکارونی خیلی خوشمزه میشه.

گلی پای مرغ خیلی خاصیت داره 

من دوست ندارم ولی همسرم عاشقشه 

من اول یکم باپیاز و زردچوبه تفتش میدم یکم ادویه کاری و رب و‌نمک میزنم و یکم پودر تخم گیشنیز و جوز هندی البته گاهی وقتا جوزم نمی زنم اگه برگ بو هم باشه یه کوچولو داخلش میندازم و بعد آب میریزم و میزارم قشنگ بپزه یه نیم ساعت اخر یکم جعفری خرد شده می زنم و یکم آبلیمو 

اگه سیر هم دوست داری می تونی همون اولش یکم سیر بندازی داخلش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز