2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد رابطه …

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره . عزیزم دوتا بارداری داشتم از روز اول تا اخر هم رابطه را داشتیم خیلی هم چون نیاز به جلوگی ...

ولی ریسک خیلی بزرگی کردین که رابطه ی بدون جلوگیری داشتن.

مایع منی دهانه ی رحم رو نرم میکنه و بخاطر همین میگن اواخر بارداری اگر زایمان طبیعی هستین رابطه ی بدون پبشگیری داشته باشین.

ولی ریسک خیلی بزرگی کردین که رابطه ی بدون جلوگیری داشتن. مایع منی دهانه ی رحم رو نرم میکنه و بخاطر ...

عزیزم مگه کسی تو بارداری پیشگیری میکنه ؟ .من چون حساس بودم این موردا از دکترم پرسیدم و خندید و حتی یه حرفی زد که زشته بزنم ولی گفت راحت باشید هیچ خطری نداره 

لایک نکنید😜

عزیزم مگه کسی تو بارداری پیشگیری میکنه ؟ .من چون حساس بودم این موردا از دکترم پرسیدم و خندید و حتی ی ...

من دو تا زایمان داشتن و دکترم که فوق تخصص هم دارن تاکید داشتن رابطه حتما با پیشگیری باشه.

نه عزیزم .نمیشه نزدیک یک سال رابطه نباشه که

الان متوجه شدم ک خون بهاطر خراش های ریز اطراف واژنم بوده جالبه ک چرا اطراف واژن خراشیده شده!

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

نه .بهش تاکید کردم دکتر بی خطر بدونه براتون

الان متوجه شدم ک خون بهاطر خراش های ریز اطراف واژنم بوده جالبه ک چرا اطراف واژن خراشیده شده!

عزیزم رابطه نداشته باش دیگه سه ماهه اول خیلی رعایت کن