2777
2789
عنوان

خرگوشم

87 بازدید | 9 پست

خرگوشم ۲ ماهشهرو ۱۵۰ خریدم بعد مریض شده بردم دامپزشکی گف چون کلم خورده از شکمش عکس گرفتن و اینا شد یک ملیون و ۸۰۰ تازه دباره باید براش آمپول بخرم تا سه روز که میشه ۵۰۰ دیگه بعد مامانم دعوام میکنه میگه چرا پولتو حرام میکنی من دل از بین رفتن حیوونارو ندارم براش تازه مولتی‌ویتامین خریدم۵۰۰ تقریب ۳ ملیون خرج کردم بنظرتون کار خوبی کردم اگه چیزیش شه چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخرع تو سرپرستشی اگه از هزینش برنمیای بده یکی دیگه گناه داره

بر میام ولی کلی گفتم دستم تو جیب خودمه ول مامانم میگه میتونستی ۳۰ تا دیگه بخری ولی آخه مگه حیوون چیش از انسان کمتره که میزنه تو سرم

بر میام ولی کلی گفتم دستم تو جیب خودمه ول مامانم میگه میتونستی ۳۰ تا دیگه بخری ولی آخه مگه حیوون چیش ...

نه عزیزم کار خوبی کردی حیون گناه داره بیچاره مراقبش باش 

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
آخه مسئله پولش نیست منظورم اینه اگه خوب نشه چی

بچه خرگوش دوماه تلفات زیاد داره تازه اگه بهت راستشو گفته باشه و دوماه داده باشن بهت،هیچ چیزی جز ینجه سیب پرلیت هویج نباید بدی برای توله ضرر کاهو،کلم اینا نفغ میاره اسهال میشن ،یه کوچولو نعنا برنج موقع اسهال بده امکان بهتر شدنش هست

من از این زورم گرفته برای کلم خوردن گفته باید عکس بگیره😒

بچه خرگوش دوماه تلفات زیاد داره تازه اگه بهت راستشو گفته باشه و دوماه داده باشن بهت،هیچ چیزی جز ینجه ...

بچه ها ممنون خیلی بهتر شده میپره فقط مشکل دهنده که دور دهنش زرد شده که کلا خیلی بهترشده