1383ss مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5004 عنوان وای مردم 55 بازدید | 4 پست یه سرماخوردگی گرفتم خوب شدم ولی این سرفه اش ولم نمیکنه گاهی تا مرز خفگی منو میبره اونقدر که از چشام آب میاد هزارتا قرص و دارو هم خوردم بدتر شد ولی بهتر نشد دوستان خواهشا کسی چیزی بلده بگه شبا تا صبح نمیزاره بخوابم 1402/12/07 | 16:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 منم یه سرما خوردگی گرفتم دو هفته پیش یه هفته س خوب شدم اما ابریزش بینی همونجوری مونده اعصابم بهم خورد میخوام دماغمو بکنم بندازم دور اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
1383ss مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5004 منم یه سرما خوردگی گرفتم دو هفته پیش یه هفته س خوب شدم اما ابریزش بینی همونجوری مونده& ... خیلی بده من این سرفه ولم نمیکنه همه جا آبرومو برده مردم فکر میکنن آسم دارم
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 خیلی بده من این سرفه ولم نمیکنه همه جا آبرومو برده مردم فکر میکنن آسم دارم 💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸