2777
2789
عنوان

خواستگار تریلی دار قبول میکنین؟

394 بازدید | 20 پست

معرفی کردن بهم پسررو نه عکسشو نشون میدن نه اطلاعات دقیقی میدن منم احتمالا رد کنم با این اوضاع میترسم دروغ باشه

میگن تریلی داره رانندست خونه داره 

معلوم نیست خب تریلی واسه خودشه یانه خونه چند متر چجوریه سنشو نگفتن عکسشو نفرستادن 

من اصلا از راننده ها خوشم نمیاد خودم تحصیل کرده و کارمندم خانوادم هنوز نذاشتن رد کنم مثلا منتظریم اطلاعات دقیق تری بدن 

هی میگن پسر با ادبیه این چه وضع خپاستگار معرفی کردنه میگن نه شما بگین اول اشنا میشین یا نه ما بیایم حضوری 

عجب ادمایین خانوادمم که اسم تریلی شنیدن نمیذارن رد کنم😂

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خیر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا از شغل کامیون و ماشین سنگین متنفرم 

درامدشون قدیم خیلی خوب بود الان خیلی زور بزنن بتونن خرج گازوییل و خرج ماشین بدن 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

اصلاااااا یک شب خونه نیس  معلوم نیست کجا میره و هیچی نمیتونی بگی

دقیقاا

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨