زهراyy مدیر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 37 پست شوهرم چندشب پیش بهم گفت میخام طلا بخرم برات حالا دیشب ازش میپرسم چیشد؟ میگه همینجوری یچیزی گفتم شوخی کردم انگار مسخرشم من😐😐😐😐 به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏 1402/12/07 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16240 😂😂😂😂😂 توام ببین قلقش چیه یه هی تکرار کن من ذهنم اشوبه گفتی طلا میخرم نمیتونم تمرکز کنم ببر بخرم بزار اروم شم یا قهر الکی یکیش جواب میده البته من هر دو رو پیاده میکنم دو سه روزه جواب میده
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 توام ببین قلقش چیه یه هی تکرار کن من ذهنم اشوبه گفتی طلا میخرم نمیتونم تمرکز کنم ببر بخرم بزا ... باید روش خودمو روش پیاده کنم😂😂😂😂 به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16240 باید روش خودمو روش پیاده کنم😂😂😂😂 روش خودت چیه ؟ بگو منم یاد بگیرم
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 روش خودت چیه ؟ بگو منم یاد بگیرم میرم حموم ارایش و لباس و عطر ولی بهش محل نمیدم انگار وجود نداره کلا خیلی جوابه😂😂😂😂😂😂😂 به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 16240 میرم حموم ارایش و لباس و عطر ولی بهش محل نمیدم انگار وجود نداره کلا خیلی جوابه😂😂😂😂😂😂😂 من هر روز حموم میرم هر روز عصر به خودم میرسم شیک میکنم اصلا نمیتونم به خودم نرسم برای همین شیک و خوشگل کردنم به چشم نمیاد
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 من هر روز حموم میرم هر روز عصر به خودم میرسم شیک میکنم اصلا نمیتونم به خودم نرس ... منم میکنم ولی وقتایی ک حس میکنم نیاز داره از عمد اینکارو میکنم ولی بهش محل نمیدم😁😁 به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
زهراyy مدیر استارتر عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1069 ۴شب بخوابونش رو کاناپه حساب کار بیاد دسش کانا په نداریم😂😂😂 به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏