2777
2789
عنوان

اگه اهل قضاوت و فحش نیستید بیایید

216 بازدید | 16 پست

ازخودم بگم براتون ۳۰ سالمه متاهل دارای دوبچه

شوهرم۴۱ 

ازونجایی ک قضیه مال مجردیه و عاشقی 

اگه حرف بدی میزنید لطفا تاپیکو رد کنین

سال ۸۸ که با یه پسری باهم بودیم خیلیم عاشقانه و پا‌ بدون زیرابی و رابطه های جنسی چرت و پرت

یه عشق تک و پاک و خوشگل

اون ۲۲ من ۱۸ سال

اخرش بعم نرسیدم 

اون پسرهنوز مجرده شده سالی یکی دوبار پیام تبریکی تسلیتی پیش بیاد میفرسته

حالا موضوع اینجاست ما یه دوست مشترک دختر داشتیم ... امروز حرف زدم بااین دختر میگفت پارسال با پسره تلفنی حرف زدم انقد ازتو گفته حالش بده و حسابی افسردس و میگفت هیچی و هیچکی برام مهم نیستو حسی به کسی ندارم ۳۴ سالشه ومجرد...خلاصه دردهای زیاد و از خاطرات مجردی گفته بود.حتی ببخشید لحظه های دونفری و کاملا خصوصیمون....🙂‍↔️من اینجاش خیلی بد شد چطور یه پسر ک ادعای عتشقی داره میتونه اون لحظات رو بازگو کنه...خیلی خیلی حسم بهش بد شد نمیدونم چرا؟به نظرتون چرا همچین حرفایو رو بازگو کرده؟

گه زیادی خوره بش فک نکن با دوستم زیاد نجوش مسائل خصوصی تو میگه به پسره سواستفاده ای چیزی میکنه 

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شعور نداره 

بچسب به زندگیت.دوستت چقدر احمقه میاد حس و حال گذشته رو تو تو زنده میکنه

مواظب شیطان باش هر روزنه ای پیداکنه وارد میشه.به دوستت بگو من العان چند ساله ازدواج کردم خوشم نمیاد دیگه درمورد گذشته حرف بزنم یا حتی بهش فکر کنم

بگو مال دوران بی عقلی و بچگیم بوده بزار دیگه درموردش حرف نزنه

از دلتنگی درودل کرده... بعدشم همیشه عشق اول خاصه.. اگ صدسال ازش بگذره

اصلا اینجوری نیست عشق اول و اینا کشکه

ما هم تو یه دورانی عشق اول داشتیم مثلا.العان که ازدواج کردم میفهمم اونا هیچی نبودن

اون آقا چجور روش شده اون‌حرفای خصوصی رو به یه دختر دیگه بگه

همون حسم خیلی تغییرکرد بهش 

دوستم گفت من باز اون خاطرات یادم اومد

درحالی ک من دخترم بودیم بهش هیچوقت نگفته بودم خصوصیامونو

واسه خانما این‌چبزا رمانتیکه

متاسفانه اکثذ آقایون اینطوری نیستن‌ اصلا شاید بخاطر اینکه بخواد بحث حرفای خصوصی رو با اون دختر باز کنه این‌چبزا رو‌گفته باشه بهش.

الان اکثر ادما بخاطر شرایط مملکت و آینده مبهم ناراحت و افسردن و هیچ آدم عاقلی بخاطر عشق!!!! اینهمه سال معطل نمیمونه.

اون آقا هم اگر استطاعت مالی داشت تا الان سر زندگی خودش بود.

و اینکه احتمالا تو رو میبینه که الحمدلله سروسامون گرفتی و مادری

و بخودش نگاه میکنه که هنوز همونی که بوده مونده...

پای اون‌دوستت هم از زندگیت کوتاه کن یا حداقل باهاش صمیمی نشو.

با بچه هات خوش باش و قدر شوهرتو بدون و سعی کن اون آقا رو کامل از ذهنت پاک کنی.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

2790
2778
2791
2779
2792