2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حس ششمم دارم  چشم سومم بازه ب وضوح میبینم

عزمزمه راجب زندگی منم میگی النم قهرم خونه بابام آشتی میکنیم اصلن شوهرم دوستم داره میتونه بالخره خودش زندگی جمع کنه و دهن بین نباش

دخترم و پسرم دنیام
عزیزم میشه بگی برای من و ناصر ازدواج میبینی ؟؟؟اگه اره کی زمان حدودی خاستگاری و میشه بگی

@شاباله  

@شاباله‍  لطفا جواب بده😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
بله بچه داری میشی اما چند روزه زمان ها و بارداری رو نمیتونم دقیق بگم اما بچه دار ک بشی کانون گرم و ...

@شاباله   سلام گلم  ممنون میشم جواب بدی استخدامی که این ماه دارم قبول میشم ؟

بعد در مورد ازدواجم میگی کی اولین همو می بینیم ؟ سنتی یا آشنایی؟

بیش از صد بار جوابت رو دادم

عزیزم مشلب هستم‌تگ هم کردی اونجا پرسیدم گفتی سوالا ندیدم و تاپیک رو قفل کردی ی نا دیگه پرسیدم گفتی شب هست نمیشه جواب بدم جواب ندادی گلم ..‌فقط یک سوال دارم اسمم لیلا آخر من و ایوب چی میشه ؟ایوب حسش و هدفش روی من‌چیه؟و زندگی مشترکی اگر هست زمانش کی هست ..‌بینهایت ممنونم گلم دعا میکنم هر آنچه خیر دنیاست و سلامتی نصیبت بشه 

دتبال زیر بغل ار نباش حالا اون وسیله ای ک برات مهم نبوده و اصلا کاری ب تو نداشته بود و نبودش چ فرقی ...

فرقی نداره برام ولی میخواستم خیالم راحت باشه فکرم درگیرش نباشه که چی میتونه شده باشه⁦☺️⁩💖

یه کار توی بانک میبینم برات عزیزم نمیدونم امسال قبول میشی یا سال بعد ولی کارمتدبانک میشی و عاشق این ...

عزیزم میشه بهم بگی

کسی از اطرافیانم هست که من رو دوست داشته باشه ؟

و در مورد شغل آینده ام چی میبینی؟