2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی میشه چون پسره تلاش میکنه و دوست داره دلم روشنه

خدا کنه 

الان زوری میخان شوهر بدن منتظرم شنبه جواب ازمایشم بد باشه خونمون نخوره 

اگه این یه مورد خونمون نخوره بابام راضی میشه 😢

@شاباله میشه بگی من و ناصر ازدواج برامون افتاده؟؟اگه اره میشه زمان حدودی خاستگاری و بگی خیلیی بلاتکلیفم😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
شابالههههه چرا منو نمیبینی😭😭😭 تورو خدا منو بگووووو استخدامی بانک قبول میشم یا نه ازت خواهش میکنم ...

یه کار توی بانک میبینم برات عزیزم نمیدونم امسال قبول میشی یا سال بعد ولی کارمتدبانک میشی و عاشق این شغلی 

ازدواج موفقی داری همسرت نمیدونم چیه اما معاون یه جاییه ک باهاش ازدواج میکنی یا معون بانک یا معاون مدرسه یا هر اداره دیگه ای خوش برو رویی خندون و ساد و پر انرژی چاق نیستی اندامت خوبه قدت هم نرماله ب وزنت میخوره البته ک میخوای یه ۲ یا۳ کیلویی کم کنی اما ولش بذار بعد عید

زتدگی ایندت تو رفاهه اصن مشکلی ندارین اگر باشه همش مشکلات پیش پا افتاده

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
یه کار توی بانک میبینم برات عزیزم نمیدونم امسال قبول میشی یا سال بعد ولی کارمتدبانک میشی و عاشق این ...

منم بگو کی شاغل میشم دولتی یا ازاد شغل خوبیه؟ کی ازدواج میکنم با چطور ادمی

یه کار توی بانک میبینم برات عزیزم نمیدونم امسال قبول میشی یا سال بعد ولی کارمتدبانک میشی و عاشق این ...

توروخدا راجب منم بگو مث چی خوابم میاد ثلی منتظرم جوابمو بدی ی ساعته💔💔💔💔  

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

منم بگو کی شاغل میشم دولتی یا ازاد شغل خوبیه؟ کی ازدواج میکنم با چطور ادمی

ازدواج تا وقتی بگی کی، نمیشه

شاغل شدنم طی دو سال آینده

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
دوست داره بخاطر بچهاتون هم شده برمیگردین حالا ببین کی بهت گفتم

چرا هرچی پیام میزارم جواب نمیدی خواهش میکنم جواب بده عزیزم میشه بگی شوهرم چرا رفتارش عوض شده خیانت میکنه؟پشیمونه از ازدواج و اینکه کی باردار میشم

خوشبخت میشم یا جدا و اینکه میزاره برم سرکار یا ن

میشه منم بگید خواهشا معین حسش بهم چیه برمیگرده

ازدواجم چی کی هست و با کیه ؟ 

هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ...

سلام عزیزم اون نیتی ک الان تو دلمه میتونی بگی ؟یا اینکه هر چی حس میکنی خواهش میکنم خیلی الان درگیرم 

دوست داره بخاطر بچهاتون هم شده برمیگردین حالا ببین کی بهت گفتم

ممنون عزیزم به نظرت خودش میتونه زندگیو جمع کن چون بیشتر اختلاف سر دخالت خانوادش و دهن بینی

دخترم و پسرم دنیام