2777
2789
این خانومه خیلی خوبه حس خوبی بهش دارم حتی پسرشم خوبه ازدواج اولت ک افتضاح بود اما این پسره خیلی خوبه ...

@شاباله  

من خیلی وخته منتظر شمام جوابمو بدین🥺

اینکه شوهرم دوسم داره؟؟وفاداره بهم؟؟

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
عزيزم اين احربن سوالمه  من خيلي ازش دورم و قهرممم  نميدوني دلش اشتي ميخواد يا ن؟؟

مقصر تویی عزیزم ناراحت نشو مجبورم حرفم رو رک بگم

تو ارتباطت با شوهرت مقصر بودی و بد کردی الان پشیمونی ک چرا قهر کردی حداقل خونت رو ترک نکن و بشین خونت اشتی میکنید اما رفتارتون رو اصلاح کنید چون اینجور زندگی ک شما میکنید بدرد نمیخوره فقط عذاب میدین همو

یکی باید کوتاه بیاد رفتارشو عوض کنه تا اون یکی هم خوب بشه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانومه خیلی خوبه حس خوبی بهش دارم حتی پسرشم خوبه ازدواج اولت ک افتضاح بود اما این پسره خیلی خوبه ...

بله کاملا درسته حرفتون، خیلی خانواده خوب و خوشنامی هستن. مادرشونم خیلی بهم محبت میکنن با حرفاشون.

بله درسته برادرِ جوون این خانوم فوت کردن.

چقدر دقیق گفتید🌸

زمانی برای اومدنشون حس میکنید؟

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

عزیزم قبلا خواستگاری داشتم که رد کردم که چن وقته مادرش خیلی باهام خوب شده و خوش برخورده و سعی داره ...

مرضیه دارین؟

سارا دارین؟

وووواااااای ک این خانومه خوبه ها

سیدی چیزی هس؟

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
مقصر تویی عزیزم ناراحت نشو مجبورم حرفم رو رک بگم تو ارتباطت با شوهرت مقصر بودی و بد کردی الان پش ...

من ميدونم مقصرم ولي ميدوني من خيلي وقته خونه بابام  دعوامون ناجور شد

بله کاملا درسته حرفتون، خیلی خانواده خوب و خوشنامی هستن. مادرشونم خیلی بهم محبت میکنن با حرفاشون. ب ...

زمان نمیتونم بگم ولی تمامی پشخصات این خانواده رو دارم میبینم 

درکل خیلی حس میکنم خوبنحالا در ظاهر ک خوب رفتار میکنن

اگر پا پیش گذاشتن حتما تحقیق کنید

خیانت نمیکنه مگه بیکاره یکی داره باز بره دنبال یکی دیگه؟ اخلاقش مشکل داره اونم خودش باید تغییر ب ...

محمدرضا حسش بهم چيه؟ دوست معمولی هستیم ولی من دوسش دارم

میشه بهم بگید عزیزم 🤍 

مرضیه دارین؟ سارا دارین؟ وووواااااای ک این خانومه خوبه ها سیدی چیزی هس؟

سارا داریم عزیزم.چطور؟

سید نیست اما خیلی خوش برخورده

ازدواج کردم خیلی باهام بد شدن که خب حقم داشتن

ولی بعد جداییم این خانوم مث قبل باهام خوب شدن و غیر مستقیم تو جمع از پسرش تعریف میکنه همش

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

مقصر تویی عزیزم ناراحت نشو مجبورم حرفم رو رک بگم تو ارتباطت با شوهرت مقصر بودی و بد کردی الان پش ...

سلام

کارم تو اداره کل گزینش آ پ تهران گیره.کارم درست میشه؟

امیدی هست کارم درست بشه دوباره برم سرکام؟

زمان نمیتونم بگم ولی تمامی پشخصات این خانواده رو دارم میبینم  درکل خیلی حس میکنم خوبنحالا در ظ ...

منو بگوووو عزیزم..... کی بم پیام میده؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

زمان نمیتونم بگم ولی تمامی پشخصات این خانواده رو دارم میبینم  درکل خیلی حس میکنم خوبنحالا در ظ ...

ممنونم عزیزم🌸

حتما

خیلی لطف کردین🤍🙏