2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ششمم دارم  چشم سومم بازه ب وضوح میبینم

عزمزمه راجب زندگی منم میگی النم قهرم خونه بابام آشتی میکنیم اصلن شوهرم دوستم داره میتونه بالخره خودش زندگی جمع کنه و دهن بین نباش

دخترم و پسرم دنیام
عزیزم میشه بگی برای من و ناصر ازدواج میبینی ؟؟؟اگه اره کی زمان حدودی خاستگاری و میشه بگی

@شاباله  

@شاباله‍  لطفا جواب بده😢

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
بله بچه داری میشی اما چند روزه زمان ها و بارداری رو نمیتونم دقیق بگم اما بچه دار ک بشی کانون گرم و ...

@شاباله   سلام گلم  ممنون میشم جواب بدی استخدامی که این ماه دارم قبول میشم ؟

بعد در مورد ازدواجم میگی کی اولین همو می بینیم ؟ سنتی یا آشنایی؟

بیش از صد بار جوابت رو دادم

عزیزم مشلب هستم‌تگ هم کردی اونجا پرسیدم گفتی سوالا ندیدم و تاپیک رو قفل کردی ی نا دیگه پرسیدم گفتی شب هست نمیشه جواب بدم جواب ندادی گلم ..‌فقط یک سوال دارم اسمم لیلا آخر من و ایوب چی میشه ؟ایوب حسش و هدفش روی من‌چیه؟و زندگی مشترکی اگر هست زمانش کی هست ..‌بینهایت ممنونم گلم دعا میکنم هر آنچه خیر دنیاست و سلامتی نصیبت بشه 

دتبال زیر بغل ار نباش حالا اون وسیله ای ک برات مهم نبوده و اصلا کاری ب تو نداشته بود و نبودش چ فرقی ...

فرقی نداره برام ولی میخواستم خیالم راحت باشه فکرم درگیرش نباشه که چی میتونه شده باشه⁦☺️⁩💖

یه کار توی بانک میبینم برات عزیزم نمیدونم امسال قبول میشی یا سال بعد ولی کارمتدبانک میشی و عاشق این ...

عزیزم میشه بهم بگی

کسی از اطرافیانم هست که من رو دوست داشته باشه ؟

و در مورد شغل آینده ام چی میبینی؟