2777
2789
عنوان

خرید عید

146 بازدید | 12 پست

خانمای خوشگلم....من چند روزه میرم بازار هله هوله میخرم  ...میخوریم و  برمیگردم فی الواقع دست خالی برمیگردم بس که لباسها زشت و بی ریخت و گرون وبی کیفیته......چه وضهشه خب...شما خرید عید به دلخواهتون بود؟؟؟لباسای قشنگش رو من مشابه داشتم نخریدم....برای پسرم چی ست کنم...کلاس اوله..ست لی داره...سه تیکه کتان هم داره ..شومیز چهارخونه وکتان هم داره که کوچیک شده براش...جلیقه وشلوار هم داره. ...نظرتون رو بگید.ممنونم...ماچ به کله تون 

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

من مانتو کتی میپوشم امسال میخوام‌کرم رنگ بخرم پارسال مشکی خذیدم.دوتاام لباس واسه مهمونی اینا خریدم گرونم خریدم اما خوشم میاد ازشون.شلوار خونه شلوار بیرون کتونی و لباس زیرو اینا.الان مونده مانتو و شال موندم کفشمبخرم یا ن. پسرمم یه شلوار مام واسش گرفتم یه بلوز حالت لش.یه دوبنده کتانم داره کتونی و لباس خونگی و اینچیزا.چون زود گرم میشه واسه بیرونش فقط یه دست گرفتم چون فقطیماه میپوشه بعدش میره تو تیشرتو شلوارکو‌اینا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من در ایتا کانال پوشاک زنانه دارم همه کارها شیک و جدید هستن 🤩 یک نگاه بنداز شاید پسندی ...

مرسی گلم...

من دیگه امسال دنبال خرید عید نمیرم تصمیم گرفتم هر وقت هر چی دیدم خوشم اومد برم بخرم دنبال خرید نرم هم قیمتها الکی گرونه هم انگار دارم خودمو مجبور میکنم اگه چیزی دیدم خوشم اومد میخرم پیج مغازهای شهرمونو فالو دارم 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من دیگه امسال دنبال خرید عید نمیرم تصمیم گرفتم هر وقت هر چی دیدم خوشم اومد برم بخرم دنبال خرید نرم ه ...

واقعا.....چون پسرم ذوق عید داره برایش میخام بخرم ولی اونچه که مدنظرم باشه با قیمت مناسب وخوب نیست

من طی ۴ ماه قبل خریدام کردم 

کت و شلوار ۱/۱۰۰تومن

عبا ۱/۱۰۰تومن

مانتو ابرو بادی دوتا ۴۰۰تومن

شومیز پیراهن ۲۵۰تومن

کیف ۲۰۰تومن

کفش۶۰۰تومن

شال ۱۰۰ تومن

لوازم آرایشیمم طی ۶ ماه همش جمع و جور کردم ۱میلیون پرایمر و خط چشم و لاک و.....

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام عزیزم من در ایتا کانال پوشاک زنانه دارم همه کارها شیک و جدید هستن 🤩 یک نگاه بنداز شاید پسندی ...

خانوما کانالاشون خوش قیمته یه نگاه بندازید ضرر نمیکنید

من طی ۴ ماه قبل خریدام کردم  کت و شلوار ۱/۱۰۰تومن عبا ۱/۱۰۰تومن مانتو ابرو بادی دوتا ۴۰۰تومن ...

به خوشی بپوشی...کار خوبی کردی جلوتر خریدی دم عید واقعا عاقلانه نیست😑

به خوشی بپوشی...کار خوبی کردی جلوتر خریدی دم عید واقعا عاقلانه نیست😑

اره واقعانم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

واقعا.....چون پسرم ذوق عید داره برایش میخام بخرم ولی اونچه که مدنظرم باشه با قیمت مناسب وخوب نیست

بچه ها اره ذوق دارن واسعه پسرت بخر . ولی واسعه خودت ، خودت رو مجبور نکن الان قیمتها گرونتر از هر وقتیه، من یه سال رفتم واسعه یه مانتوچندین شهر رو گشتم همه عجق وجق ، آخرم اومدم شهر خودم یه مانتو خریدم که تو حالت عادی اگه عید نبود نمیخریدم انگار مجبورم کردن 😄 اینجام پارسال دیدم خیلیا تاپیک زدن مانتوشونو لباسشونو دوست ندارن و پشیمونن ، خودت رو مجبور نکن خوشت اومد بخر نیومد نخر چند ماه دیگه بلاخره یه مانتو یا لباس میبینی خوشت میاد اونو بخر

بچه ها اره ذوق دارن واسعه پسرت بخر . ولی واسعه خودت ، خودت رو مجبور نکن الان قیمتها گرونتر از هر وقت ...

فک کردم فقط منم.....شوهرم میگه کلاهبرداری تو روز روشن پول دادم هیچی نمیخری چرا

فک کردم فقط منم.....شوهرم میگه کلاهبرداری تو روز روشن پول دادم هیچی نمیخری چرا

فعلا چیزی بهش نگو بگرد ببین چیزی خوشت میاد بخر اگه چیزی خوشت نیومد بگو قیمتها الکی گرونه و مدلی هم نیست خوشم بیاد بعد دو ماه دیگه یه لباس میبینم خوشم بیاد دوست داشته باشم بخرم تو اون موقع پول بهم میدی باز بخرم؟

بگو کلاه بر دار چیم دقیقا ، پول لباس عیدمو بهم دادی دیگه به بقیش چیکار داری اختلاس دارم نمیکنم با این پول میخوام لباس بخرم چه الان چه بعد عید ، به پول لباسم چیکار داری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز