2777
2789
عنوان

مهاجرت

137 بازدید | 17 پست

سلام کسی اینجا تطلاعاتی درمورد مهاجرت داره راهنمایی کنه

همسرمن تو کارمبل هستن نجاری و روکوبی بلدن

چجوری بفهمم کدوم کشور تواین شغل نیرو برمیداره  ؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از همه اینها باید بدونی هدفت  از مهاجرت چیه؟

یه زندگی خوب داشتن و ارامش و حقوق خوب

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
و اینکه کشورهای دیگه مخصوصا اروپا به غیز از کاربلدی حتما حتما حتما حتما مدرک مورد تائید خودش رو می خ ...

بله اینو میدونم اکثرامدرک فنی میخان میتونه بگیره امامشکل الان یه کشورخوب ک نیرو بگیره ازکجاپیداکنم

منم میخوام مهاجرت کنم از زندگی تو ایران خسته شدم مدرک مهندسی هم دارم باید چیکار کنم؟

منم نمیدونم تازه دارم تحقیق میکنم همسرم گفت پرسوجوکن بببن کدوم کشور خوبه که توکارمن نیرو برمیداره

پس قطعا اروپا نیست. کشورهای عربی به غیر از امارات عالین

کدوم کشور خوبه؟شما اطلاعاتی دارین ازکجابفهمم کدوم کشور نیرو برای مبل برمیدارن

بله اینو میدونم اکثرامدرک فنی میخان میتونه بگیره امامشکل الان یه کشورخوب ک نیرو بگیره ازکجاپیداکنم

کشورهای صنعتی نیرو می گیرن. مثلا آلمان. اما تمکین مالی کمی می خواد- زبان باید بلد باشی و مدرک مورد تائید اونجا

نروژ خب کار هم پیدا بشه ، تیپ کار صنایع چوب و مبلش با ایران خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی فرق داره. و خب خدماتش هم متفاوته. کلا با اون همه مهاجر و بومی خودش 5 میلیون جمعیت داره. اون وقت همین اسلامشهر جنوب تهران 4 میلیون جماعت داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کشورهای صنعتی نیرو می گیرن. مثلا آلمان. اما تمکین مالی کمی می خواد- زبان باید بلد باشی و مدرک مورد ت ...

دوسش میگه بیا المان پیش خودم  ولی من زیاد علاقه ای ندارم چون میگن اشباع شده

کدوم کشور خوبه؟شما اطلاعاتی دارین ازکجابفهمم کدوم کشور نیرو برای مبل برمیدارن

ببین آخه خوب یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب مثلا آلمان از نظر مساحت کلا اندازه تبریزه خودمونه. !!!!!!!!!!!!!!! هشتاد میلیون جمعیت و مهاجر!!!!!!!!!!!!!! ترافیک سنگین - خونه های کوچیک- مالیات سنگین- جریمه های سنگین- کار اداری خییییییییییییییییییییییییییلی کند- آب و هوای سخت- قوانین سختگیرانه خییییییییییییلی زیاد داره. و زبانش هم خیلی سخته

اما طرف میره پناهنده میشه !!!!!!!!!!!!!!!!! توی کشورهای اروپایی صنعتی به آدمها به چشم نیروی کار نگاه می کنن و لاغیر.

باز بشه آسیای شرقی مثل سنگاپور رفت عالیه. 

دوسش میگه بیا المان پیش خودم  ولی من زیاد علاقه ای ندارم چون میگن اشباع شده

خب یه حرفی زده. اشباع که نشده

اما زندگی توی آلمان خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته

خب یه حرفی زده. اشباع که نشده اما زندگی توی آلمان خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

یکی از دوستاش المان یکیشون انگلیس یکیش فرانسه 

میگن بیاپیش ما اما انقدر ازاین کشورا بدشنیدم دوس ندارم دقیقا یکیش همین که جمعیت زیاد و سختگیری بیش ازحد اشباع شدن جوری ک ادمای کشورخودشون شاکین مهاجرت میکنن فرانسه هم درگیر جنگ داخلیه 

یه کشوری باشه ازلحاظ زندگی و درامد و ...خوب باشه واقعا جای پیشرفت داشته باشه