masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 عنوان افسردگی 101 بازدید | 18 پست سلام کسی تجربه استفاده ازقرص افسردگیو داره؟؟بنظرتون درست حس کردم ک علاوه برااحساسات منفیجلوی احساسات مثبت و ذوق کردن رو هم میگیره؟؟ انگار سِر شدم 1402/12/07 | 12:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minasala عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1682 کلا حس شادی رو ازت میگیرههرچیزی که قبلا خوشحالت میکرده الان دیگه نمیکنههمه چیز هم ناراحتت میکنه
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 کلا حس شادی رو ازت میگیره هرچیزی که قبلا خوشحالت میکرده الان دیگه نمیکنه همه چیز هم ناراحتت میکنه منظورم خود افسردگی نیس. قرصشادرموردقرص گفتی؟
آسمان_طناز عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1368 در مورد شادی دقت نکردم واقعیتش تقریبا یک سال و نیم هم خوردم ولی در مورد غصه قشنگ بی خیالت میکنه من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 14110 ببین من افسردگی حاددارمیکسال قرص خوردم بجااین حالم خوب شه بدتر افسرده شدمواقعا هیجوره خوردن قرص خواب.اعصاب.افسردگیو پیشنهادنمیکنممخصوصا تو سن پایین خوردن متاهل درخواست چت ممنوع
minasala عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1682 منظورم خود افسردگی نیس. قرصشا درموردقرص گفتی؟ قرصا بیخیالت میکننالبته نوعشون متفاوتهولی دکترا خیلی زیاد اس سیتالوپرام، سرترالین و فلوکستین میدن. اینام بیشتر رفع استرس و حالتهای منفی هستن که به شدت بیخیالت میکننهمون که گفتی سر میشه آدم اصطلاح درستیه. به هیچی واکنش مناسب نمیدی
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 در مورد شادی دقت نکردم واقعیتش تقریبا یک سال و نیم هم خوردم ولی در مورد غصه قشنگ بی خی ... اره ولی من قبلا ک اوکی شده بودم و قطع کردم دیدم حال خوب و ارامشم بدون قرص بیشتره(البته لازمه اش رو خودکارکردنه.وگرنه اگ همینجوری یکی قط کنه همون اش و کاسه س)
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 قرصا بیخیالت میکنن البته نوعشون متفاوته ولی دکترا خیلی زیاد اس سیتالوپرام، سرترالین و فلوکستین مید ... مرسی گلیکی دو ماه دیگه حالمو بهتر میکنم و میرم سراغ قط کردنش
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 ببین من افسردگی حاددارم یکسال قرص خوردم بجااین حالم خوب شه بدتر افسرده شدم واقعا هیجوره خوردن قرص ... این ک اره ولی واسه استارت زدن اینکه حالتو اوکی کنی شاید نیاز باشه ولی نه اینکه دست رو دست بذاری فقط قرص بخوری و تکون ب خودت ندیمن اول اولش بدون قرص نمیتونستم. ی کمکی میشه واست
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 14110 این ک اره ولی واسه استارت زدن اینکه حالتو اوکی کنی شاید نیاز باشه ولی نه اینکه دست رو دست بذا ... ببین من همه کار واسه شکست دادن افسردگیم انجام دادمحتی واسه این ک شروع به تلاش کنی حالتوخوب کنی قرص نخورجز ضرر چیزی نیستاین ک میگم قرص تاثیر خوبی نداره هم تجربه خوده هم یکی ا اطرافیانم هم حرف چندتا ا روانشانس و روانپزشکایی ک رفتم:) متاهل درخواست چت ممنوع
minasala عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1682 مرسی گل یکی دو ماه دیگه حالمو بهتر میکنم و میرم سراغ قط کردنش قرص نمیزاره حالت بهتر شه
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 قرص نمیزاره حالت بهتر شه واقعا میبینم درجا دارم میزنم
masoome1993 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 74 ببین من همه کار واسه شکست دادن افسردگیم انجام دادم حتی واسه این ک شروع به تلاش کنی حالتوخوب کنی قرص ... 👌🏻🙂🙂🙂منم چندین ساله همینم و بیشتر از همه کارکردن روی طرحواره طردشدگی حالمو بهترکرد