2777
2789
عنوان

بعد از……………(🖤💔)

304 بازدید | 25 پست

بعد از ۱۰ساااال تحمل کتک هاش

بی ذوق بودنش

بد دهن بودنش

تحقیر هاش

ابرو ریزی هاش

بی محلی هاش

شک کردناش

داد زدناش

اومده میگه چرا چشمات سیاهیه مطلقه و هیچ حسی توش نیست؟؟؟؟؟

نکنه دیگه برات مهم نیستم؟؟؟منکه برات کم نمیذارم پول میدم بهترین خونه وووووو چرا دوستم نداری؟؟

منم همیشه حرفو عوض میکنم تا دعوا پیش نیاد ک بخاد بازم کتک کاری بشه💔

چجوری میتونه موهامو نوازش کنه وقتی با قدرت داشت از جا میکندشون؟؟؟

چجوری میتونه ببوستم وقتی صورت ظریفمو از ته دل سیلی میزد؟

چجوری نوازشم‌میکنه وقتی کل تنم پر بود از مشت هاش و جای کبودی هاش؟؟؟؟

اخه چجوری من دوسش داشته باشم

بخاطر بچم نمیتونم کاری کنم 

تنها چارم اطاعت کردنه

من دیگه تموم شدم🖤همون وقتی ک زیر دستش داشتم خفه میشدم بخاطر اینکه گلومو فشار میداد یهو چشام سیاهی‌رفت

نتونستم نفس بکشم همه جا سیاه شد🖤از ترسش بغلم کرد بهم اب داد….بعد با اون حالم میخواست منو ببره بندازه جلو خونه بابام💔

دلمو هزار ررر تیکه کرده

بعدم وقتی ساکتم میگه تو فکر کی هستی ک تو خو‌دتی؟

یباررخواست مثلا ابراز علاقه کنه دستشو اورد بالا یهو کاملا غیر ارادی حالت تدافعی گرفتم و ترسیدم🖤

دلم خیلی پر بود ممنون ک خودندی🖤🤎💔

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

کاش میتونستم پیشت باشم بغلت کنم🫂❤️‍🩹

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم خانوادت خبر دارن از اوضاعت

اونا میگن تو زنی اونم مرده هر کاری کنه خب مرده دیگه🙂

میگن تو زنی…باید بسازی

نباید با طلاق ابرومونو ببری😔

باید برین مشاوره وگرنه هرروز بدتر میشه .آبروریزی چیه الان عادی شده من احمق اگر چند سال پیش اقدام میکردم الان هی خودمو سرزنش نمی‌کردم .اینا مریضن آخرش چشماتم باز میکنی جز یه آدم افسرده .بی حوصله و بی اعتماد نفس چیزی ازت نمونده .خدا از شوهرمنم نگذره 

باید برین مشاوره وگرنه هرروز بدتر میشه .آبروریزی چیه الان عادی شده من احمق اگر چند سال پیش اقدام میک ...

مشاوره رفتیم

ی جوری رفتار کرد خانومه هیچ ایرادی نتونست بگیره ازش

خیلی سعی کردم دوباره دوسش داشته باشم

سعی کردم فراموش کنم

ولی نشد🥲

😔😔😔😔 حالم خیلی وقته بده😞 من مطمعنم هیچوقت خوب نمیشم😔

معلومه که حالت خوب نمیشه کم کم ادم میشه شبیه همون کسی که کتکش میزنه منم بچه بودم بیش فعال بودم به خاطر همین زیاد کتک خوردم حالا تا یکی چیزی میگه تنها راه تلافی که میاد تو ذهنم کتک زدنشه خودمم مریض شدم  .......بچت چند سالشه؟

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز