خواستم گوشت چرخ کرده دربیارم کتلت درست کنم از فریزر در اووردم گذاشتم تو ظرف پلاستیکی بعدم گذاشتمش رو بخاری اون ظرف ذوب شد و الان بوی گند پلاستیک سوخته خونه رو گرفته نمیتونید ی راه حل بدین بوش بره؟
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ب جای اینکه اسفند دود کنم رفتم ی چند تا دونه اسپند انداختم تو بخاری
ای کیوت پایین نیست حواست پرته اغلب همینیم پنجره ها رو باز کن هوا تهویه بشه
خیلی وقتا سر همین ای کیوم با خودم کلنجار میرم حس میکنم زیر صفره
عزیزم از آی کیو پایین نیست 🌹 مال تمرکزی هست که این روز ها به خاطر استرس و فشار خیلی از ماها اومده ...
اره به نظر من به اونم مربوطه