2777
2789
عنوان

خیانت-خودم دیدم💔

237 بازدید | 12 پست

یک ساعت بود که تو شوک بودم و قلبم تند تند میزنه هنوزم.

نمی‌تونم ماجرارو اینجا بگم

لطفا اگه کسی میدونه باید اینجور وقتا چکار کرد بهم درخواست دوستی بده ماجرارو براش تعریف کنم.

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم😭

اگه شما ببینید یکی داره به یکی دیگه خیانت میکنه به پارتنرش میگید؟🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

تروخدا هرکی میتونه کمک کنه بگه که براش توضیح بدم

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

اولش اینکه خونسرد باش فعلا حرکتی نزن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بگو چی دیدی

نمیخوام شناسایی بشم. شرمنده…

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

اگه دوستن بگو اگه زن و شوهر هستن نگو

زن و شوهرن

دستام داره میلرزه

چطوری نگم اخه

دورشو خط میکشم

یعنی هیچ کاری نکنم

انگار هیچی نشده؟

نمی تونمممم

محل کارم یه اقایی بود با یکی از خانومای همکار باهم بودن اون اقای زن و بچه و داماد داشت ولی بهش نمیخورد اصلا

اون خانم هم مطلقه بود یه پسر بزرگ هم داشت

اینجا پرسیدم میگفتن به زنش نگو

یعنی هیچ کاری نکنم انگار هیچی نشده؟ نمی تونمممم

چرا نمیتونی، ازشون فاصله بگیر، واقعا به تو ربطی نداره، فکر میکنی زن طرف یا شوهرش گیجه؟ تو میبینی اون کوره، خودتو قاطي نکن