2777
2789
عنوان

هدفتون از تو نی نی سایت بودن چیه

117 بازدید | 21 پست

همه بگین:)✨🎊

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشد فردی 

هم خودم هم دیگران 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

حرف زدن با بقیه . اطلاع از تفکرات روز جامعه. گاهی هم اخبار رو از اینجا میشنوم بعد میرم سراغش

دیدن تجربه هاشون هر جا کار گیر میفته اینجا سرچ میزنم سریع کلی تجربه میخونم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هدف خاصی ندارم اگ نی نی سایت دوتا پست جدیدمو پاک کنه

میخوام پستایی درمورد خدا چله وحاجت روایی بزارم. 

بعدشم چندتا پست ک درمورد ایده هایی برا زیبایی طبیعی

که خودم امتحان کردمومیزارم

بعدشم چندتا راهکار واسه بهترشدن رابطه. اهداف.روتین زندگی.برنامع ریزی. این چیزا

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

من ۴ سال پیش عضو شدم گهگاهی سر میزدم که سوالی داشتم ولی الان که باردارم و بیکارم میام اینجا 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست