2777
2789
عنوان

خواستگار

358 بازدید | 34 پست

برای خودم نیست. از نظر قد ظاهر تحصیلات اخلاق پول عالی عالیه. فقط توی روابط با مرد های دیگه میگه کاملا رعایت کنید. مقید هست به محرم نامحرم. خانوادش یکسری اخلاق دارند که جالب نیست ولی خودش خیلی با وقاره و اصلا اون اخلاقیات را نداره. و خودش هم میگه از روی خانواده ام انتخاب نکنید. خودم را بسنجید. به نظرتون چه طوره. سنشون 25. سن دوستم 19

پزشک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خانوادشو سطح پایین میبینه

از نظر مالی خوب هستن. ولی میگه هیچ کدوم ایده اقتصادی ندارن. توی این سن خیلی بیشتر باید پول میداشتند. از نظر پسر فرهنگ خیلی بالایی ندارن. و جایگاه اجتماعی شون خیلی بالا نیست. در صورتی که در شهر خودشون سر شناس هستند و ازشون خیلی خوب میگن. اما وضع مالی دختر خیلی خیلی خوب و پولدار هستند

پزشک

یکم ترس داره واسه اینکه پسره خانوادشو قبول نداره قطعا به اون خانواده شباهت داره چون تو اون خونه بز ...

نه. جدی انگار بچه به خانواده دیگه بوده. عجیبه برا خودم😂😂

پزشک

نظری ندارم 😁

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز