2777
2789

خیانت شوهرم اون شب هیچ وقت فراموش نمیکنم خیلی حرفای دیگه یه بارم بعد از زایمان یه لباسی پوشیده بودم خب تازه زایمان کرده بودم اضافه وزن داشتم بهم گفت با چه اعتماد به نفسی این و پوشیدی بعد از ۱۱ سال هنوز یادم نمیره😭

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤

از شوهرم

خیلی جاها ولی مهمترینش این بود که بابام امسال فوت کرد و شوهرم از روز سوم سه تیغ کرد صورتش رو و تباس سیاه هم اصلا نپوشید اما بعد از چهلم پدرم بوده روزهایی که ریشش رو دو هفته نزده و این من رو خیلی شکست

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت شوهرم اون شب هیچ وقت فراموش نمیکنم خیلی حرفای دیگه یه بارم بعد از زایمان یه لباسی پوشیده بودم ...

بله متأسفانه مردا یه حرفایی میزنن یا یه کارایی میکنن که بدجور دل ما زنا رو میشکنه و تا سالها فراموش نمی‌کنیم ولی از نظر اونا ساده س و بی اهمیت

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
از شوهرم خیلی جاها ولی مهمترینش این بود که بابام امسال فوت کرد و شوهرم از روز سوم سه تیغ کرد صورتش ...

دلیلشو نپرسیدی با پدرتون مشکل داشت

دلیلشو نپرسیدی با پدرتون مشکل داشت

عقده ایه پدر من یه سال بیمار بود و کلا تو رختخواب افتاده بود فلج شده بود ولی تا آخر احترام دامادش رو داشت 

از شوهرم خیلی جاها ولی مهمترینش این بود که بابام امسال فوت کرد و شوهرم از روز سوم سه تیغ کرد صورتش ...

خدا روح پدرتون رو قرین رحمت کنه

بله کاملا حق داری عزیزم کارش زشت بوده

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
عقده ایه پدر من یه سال بیمار بود و کلا تو رختخواب افتاده بود فلج شده بود ولی تا آخر احترام دامادش رو ...

چقدر بد حداقل یه مشکلی داشتن بازم یه چیزی میخواسته حرص تو رو دربیاره یکی ازرفامیل ما هم پدرشون فوت شد شوهرش فردا با لباس قرمز اومد خاک برسر

چقدر بد حداقل یه مشکلی داشتن بازم یه چیزی میخواسته حرص تو رو دربیاره یکی ازرفامیل ما هم پدرشون فوت ش ...

آره هدفش دق دادن من بود وگرنه پارسال پدرشوهرم فوت کرد من تا دو ماه سیاه پوشیدم