شما آقا هستید، من جای شما بودم خودم رو تو زندگی همیشه به جلو هول میدادم و با یکی زیباتر از اون ازدوا ...
ببین .. عشق اگه واقعی باشه . تاکید میکنم واااقعی ! نه عشق هورمونی ! این حرفا حالیش نیس .ولی خب آقایون دلشون پاکه تو هر کوچه به موردای بهتری برمیخورن و فراموش میشو در اکثر مواقع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما آقا هستید، من جای شما بودم خودم رو تو زندگی همیشه به جلو هول میدادم و با یکی زیباتر از اون ازدوا ...
زیبایی که تو قلب آدم شکل میگیره شاید زشت ترین آدم دنیاهم برای کسی که عاشقشه زیبا ترین شه اما خب همیشع تلاشمو کردم تو زندگیم چه وقتی باهاش بودم چه الان که نیستم یه روز موفق شم
هنوزم تمام فیلمایی که میبینم آهنگایی که گوش میدم حتی بیرونایی که میرم یادش میفتم ولی نمیشه نرم دخترعمومه چون کسیم از رابطه خبر نداشته نمیشه بهونه کرد عمومم رو من خیلی حساب میکنه
چن روزه ک همش میخوام ببینمش با اینکه شکر خدا عاشق شوهرمم بچه دارم ولی دوست دارم ببینمش
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )