دوستان من کارتم مسدود شده بود دلیل شو نمیدونستم الان رفتم بانک گفت ضامن ۱۰ میلیون تومن پول شدی درحالی ک من تو عمرم اصلا ضامن کسی نشدم کسی تا حالا همچین اتفاقی پیش اومده براش؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب گفتن باید زنگ بزنی به اون بانکی که حسابت مسدودکرده هرچی زنگ میزنم اصلا برنمیدارند که من تهرانم گفتن اکه برندارید باید خودتون پاشید برید بانک اونجا بپرسید آخه برم لرستان خیلی دوره
مم همینو میگم آخه چطور ممکنه رفتم پرسیدم گفتم چرا حسابم بسته اس گفت ضامن کسی شدی و قسطش و ندادن حساب شما مسدود شده یعنی همونجا هنگ کردم گفتم یعنی چی اصلا تو عمرم ضامن کسی نشدم مگه میشه گفت خانم اینطوری تو اطلاعات نوشتن
منم حسابم مسدود شده بود ۳۰۰_۴۰۰توش پول داشتم رفتم بانک گف از فلان شهر مسدود کردن اون شهرم ۵ساعت فاصله داره کلا نرفتم اونجا سهام عدالت میومد به اون کارتم گفتم برم پیگیرشم رفتم گفتن از دادگاه گفتن ببندیم🤦♀️پیگیر شدم دیدم یه نفر تو پیج اینستا میخواسته اخاذی کنه شماره حساب منو میداده ولی پولی واریز نشده بود خلاصه پرینت حسابمو گرفتن سوپیشینه و پیج اینستامو دیدن بیخیال شدن
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚