2777
2789
عنوان

دلتنگ ادمیم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
گریه کن یکم.... از سردرد خوابت میبره  اینقد گریه کن تا خسته شی از گریه کردن  بعد مدتی مغز ...

بیش از دو ماهه که دارم گریه میکنم ولی دلم اروم نمیشه چون جایی تنهام گذاشت که همش قول میداد پشتم بمونه خیلی بد قلبمو شکست

چطور به گریه انداختت؟ منتطرش نمون یه بی ارزشه فراموشش کن بزار تا یه آدم خوبی بیاد توزندگیت که دوست ...

حرفایی زد که غرورم له شد و گریه کردم چون دوس نداشتم کسی اونطوری باهام حرف بزنه و هیچ کاری نکردفقط گفت گریه نکن

دوس دارم برگرده تا منم شبیهش قلبشو له کنم چون نبود و ندید چه روزایی رو گذروندم و میگذرونم خیلی سخته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار گمشه بره بخدا فراموشش میکنی قسم میخورم نگران نباش چندماه باهاش دوست بودی؟

شش ماه از اول گفت به قصد اشنایی باهم باشیم و برا ازدواج وگرنه من راضی نمیشدم به ارتباط ولی از سادگی خوردم  

بیش از دو ماهه که دارم گریه میکنم ولی دلم اروم نمیشه چون جایی تنهام گذاشت که همش قول میداد پشتم بمون ...

با امام زمان حرف بزن...... باخدا صحبت کن اگه دست از گریه برنداری افسردگی میگیری معدت عصبی میشی منم تواین شرایطم الان بهترم خواب دیدم دارم سوره کهف رو میخونم وقتی بیدار شدم معنیشو گوش دادم از گوگل دانلود کردم بادقت گوش دادم فهمیدم ای دل غافل .... جواب تمام سوال هام در قالب حکایت قرانی اینجا خدا برام روشن کرده.... برو گوشش کن معنیشو دختر تو خدا رو داری ........ 

بزار گمشه بره بخدا فراموشش میکنی قسم میخورم نگران نباش چندماه باهاش دوست بودی؟

ولی عدالت این نیست که من گریه کنم و اون بخنده عدالت این نیست که من نمیتونم هیشکیو بیارم جاش ولی اون خدا میدونه چقد جایگزین پیدا کرده عدالت این نیست که اون حرفارو من بشنوم و تقاصی نباشه 

۶ماه که چیزی نیست چرا انقد زود وابسته شدی فراموشش کن عزیزم انشالا یه بهترش نصیبت بشه

رابطه ی اولم بود و حقیقتا قصدشو باور کردم و یه جوری به چشم ادم ابدی زندگیم بهش نگاه کردم برا همین وابسته ش شدم ولی هنوزم که هنوزه بهش وابسته م هنوزم خوابشو میبینم و هر روز دلتنگ میشم

ولی عدالت این نیست که من گریه کنم و اون بخنده عدالت این نیست که من نمیتونم هیشکیو بیارم جاش ولی اون ...

اره عدالت نیست خودمم این بلا سرم اومده فقط اگه خدایی وجود داشته باشه فقط اونه که میدونه چی به سرم اومده ولی تاکی بالاخره باید خودمو جمع کنم 

طی اون ۶ماهی که باهاش بودی خانوادت یا خانوادش درجریان بودن؟

کاری کرده بود که باورش کنی واسه ازدواج؟

با امام زمان حرف بزن...... باخدا صحبت کن اگه دست از گریه برنداری افسردگی میگیری معدت عصبی میشی منم ت ...

امیدوارم همون خدا رنجایی که به قلبم تحمیل کرده رو بدترشو به قلبش تحمیل کنه خیلی سخته وقتی نخواستی زیر و رو بکشی براش ولیییی برات زیر و رو بکشه

رابطه ی اولم بود و حقیقتا قصدشو باور کردم و یه جوری به چشم ادم ابدی زندگیم بهش نگاه کردم برا همین وا ...

از خوده فردا برو باشگاه 

برو بازار 

فیلم ببین

خوراکی‌هایی که دوس داری بخر سرتو شلوغ کن بهت قول میدم زودی فراموشش میکنی ازش سرد میشی

امیدوارم همون خدا رنجایی که به قلبم تحمیل کرده رو بدترشو به قلبش تحمیل کنه خیلی سخته وقتی نخواستی زی ...

عاشق نفرین نمیکنه .... ما عاشقیم و درخور ما غیردرد نیست تو خاستی مالکش شی ن عاشقش بدشو نخاه ... غمشو بجون بخر ..... این تاوان عاشقیه..... 

از خوده فردا برو باشگاه  برو بازار  فیلم ببین خوراکی‌هایی که دوس داری بخر سرتو شلوغ کن ...

اخر شبا کارم فیلم دیدنه ولی هر شب میاد تو خوابم و وقتی بیدار میشم هر چی زحمت کشیدم برای یاداوری نکردنش همش خراب میشه

عاشق نفرین نمیکنه .... ما عاشقیم و درخور ما غیردرد نیست تو خاستی مالکش شی ن عاشقش بدشو نخاه ... غمشو ...

اونیکه منو دلخوش کرد به بودنش اون بود اونیکه قول شرف میداد برای وفاداری و تعهد اون بود ولی مرد هیچکدوم نبود جوری قلبمو شکسته که راضیم به رنجش چون راضی شد به رنج وجودم

گفتم من هنوزم بهت وفادارم گفت من باید پاسخگو باشم؟

هعیییی