2777
2789
عنوان

دلتنگ ادمیم که...

171 بازدید | 29 پست

که رفته ولی من هنوزم دلم تنگ میشه براش 

با بی وفایی تنهام گذاشت ولی من هر وقت که صداش تو گوشم میپیچه گریه میکنم کاش این شکلی نمیشد سرنوشت احساسم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم خفعه میشم از دلتنگی حالم خیلی بده  لعنت بهش حتی نمیتونم یه پیام بدم

منم شبیه توئم ولی هیچوقت نباید بهش پیام بدم چون اخرین بار به گریه انداخت منو و رفت و حتی نگفت حالش چطوره

از اول تعریف کن همچیو تابهت بگم برمیگرده یانه

چی بگم همه چی خوب بود تا اینکه یه روز بهم گفت جدا بشیم گفت حسمو بهت از دست دادم و از دخترای اطرافش همش تعریف میکرد برام و گفت بیا تموم کنیم و تموم کردیم من چندین بار برگشتم بهش و هیچوقت پسم نزد ولی باهام سرد بود و باز هم میرفتم ولی اخرین بار جوری منو به گریه انداخت که قول دادم دیگه سراغش نرم بدجور دلم شکسته من واقعادوسش داشتم

گریه کن یکم.... از سردرد خوابت میبره 

اینقد گریه کن تا خسته شی از گریه کردن  بعد مدتی مغزت بی اعتنای مزمن میگیره. دیگه بودن و نبودن مهم نیست یه کشتار رخوتناک حسی که تورو به واکنش  نمیکشونه بعد سکوت میکنی و نگاه .... 

چی بگم همه چی خوب بود تا اینکه یه روز بهم گفت جدا بشیم گفت حسمو بهت از دست دادم و از دخترای اطرافش ه ...

چطور به گریه انداختت؟

منتطرش نمون یه بی ارزشه

فراموشش کن بزار تا یه آدم خوبی بیاد توزندگیت که دوست داشته باشه