بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باردار نیستی نترس . با پشت باردار نمیشی اصلا . گرمیجات بخور خرما اجیل زعفران دم کرده . زیره . دمنوش رازیانه . که زودتر پری بشی . تا ۱۰ روز عقب بندازی طبیعیه . اگه بیشتر شد یا اگه اولین باره اینطور میشی حتما برو پزشک زنان شاید کیست یا چیزی داشته باشی
چون استرست زیاده گفتم بیبی چک بخر که مطمعن بشی باردار نیستی و خیالت راحت باشه . چون کسی با مقعد باردار نمیشه مگه اینکه مایع م ن عی روی واژنت ریخته بشه که اونم امکانش خیلی کمه که باردار کنه
خب دیگه طبیعیه مطمعن باش باردار نیستی . منم نامزدم اوایل همش توهم بارداری داشتم . یهو هوس غذا میکردم یا پریودم عقب مینداخت . بعد دیگه کم کم عادی شد برام
حتا یادمه یک هفته صبحا حالت تهوع داشتم و بعد از یک هفته درد شکم شدید اومد سراغم و سه بار تهوع کردم انقدررر استرس داشتم کهه صبح ساعت ۸ به نامزدم زنگ زدم فکر کنم حاملم بیا بریم دکتر بیچاره از سرکارش اومد دنبالم منو برد دکتر به خانوادم گفتم نامزدم مریضه و برای اون دارم میرم تا تنها نباش . رفتیم سونو و ... و فهمیدم روده تحریک پذیر دارم 😂 الان هر سری میگم هوس فلان چیز کردم یا پریودم عقب افتاده نامزدم به شوخی میگه نکنه حامله باشییی