2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

146 بازدید | 15 پست

ببخشید ی سوال داشتم شما وقتی رفلاکس معده داشتید وقتی چیزی میخوردید بالا میوردید  من رفلاکس دارم و در کنارش فوبیای استفراغ کردن نمی تونم هیج جا برم همش میترسم چیزی بخورم بالا بیارم تو خونه اوکیم چیزیم نیس ولی بیرون لب بچیزی نمیزنم 

کمی حالت تهوع ایجاد میکنه اما اگر زیاد باشه علتشش ممکن رفلاکس نباشه چون گاستریت و هلیکوباکتری بیشتر باعث حالت تهوع میشن

۳۵موضوعی که در پیری حتما به آن غبطه خواهید خورد:  یک ضرب المثل قدیمی هست که می‌‌گوید جوانی را جوان‌ها به هدر می‌‌دهند. شاید اگر بدانید پیرها به چه چیزهایی غبطه می‌‌خورند بتوانید بهتر جوانی کنید:۱-چرا وقتی می‌توانستم سفر کنم، نکردم!۲- چرا زبان دومی نیاموختم!۳-چرا وقتم را به خاطر رابطه‌ای تمام شده تلف کردم!۴- چرا از خود در برابر نور آفتاب محافظت نکردم تا پوست سالم‌تر و بدون چروکی داشته باشم!۵- چرا برای دیدن خوانندگان مورد علاقه‌ام به کنسرت نرفتم!۶- چرا از انجام خیلی از کارها ترسیدم!۷- چرا ورزش اولویت کارم نبود!۸- چرا خود را گرفتار سنت‌ها کردم!۹- چرا از کاری که دوست نداشتم استعفا ندادم!۱۰- چرا بیشتر درس نخواندم!۱۱-چرا باور نکردم زیبا هستم!۱۲- چرا از گفتن دوستت دارم ترسیدم!۱۳- چرا به راهنمایی‌های والدینم گوش ندادم!۱۴-چرا خودخواه بودم!۱۵- چرا تا این حد نظر دیگران برایم مهم بود!۱۶- چرا به جای آنکه به رویاهای خودم فکر کنم به فکر براوردن رویای دیگران بودم۱۷- چرا وقتم را صرف یادآوری خاطرات بد کردم و زمانم را از دست دادم. کاش افسوس گذشته را نمی‌خوردم!۱۸- چرا کسانی را که دوست داشتم از خود رنجاندم!۱۹- چرا از خود دفاع نکردم!۲۰- چرا برای برخی کارها داوطلب نشدم!۲۱- چرا بیشتر مراقب دندان‌هایم نبودم!۲۲- چرا قبل از مرگ مادر و پدر بزرگ سئوالاتی را که داشتم از آنها نپرسیدم!۲۳- چرا زیاد کار کردم!۲۴- چرا آشپزی یاد نگرفتم!۲۵- چرا از زمان حال لذت نبردم!۲۶- چرا تلاش نکردم آنچه را شروع کردم به پایان برسانم!۲۷- چرا گرفتار کلیشه‌های فرهنگی شدم و از هدفم بازماندم!۲۸- چرا دوستی‌هایم را ادامه ندادم!۲۹- چرا با کودکانم بیشتر بازی نکردم!۳۰- چرا انسان ریسک‌پذیری نبودم!۳۱- چرا برای افزایش دانش و ارتباطاتم تلاش نکردم!۳۲- چرا تا این حد فرد نگرانی بودم!۳۳- چرا سر هر چیزی زود عصبانی شدم!۳۴- چرا به اندازه کافی با افرادی که دوست‌شان داشتم وقت نگذراندم!۳۵- چرا برای یک بار هم که شده پشت میکروفن نرفتم تا در مقابل جمع صحبت کنم.

من سالهاس رفلاکس دارم 

اکه احساس پری سر دل داری حالت تهوع طبیعیه احساس کنی

اما فقط یه حس و‌بیشتر استرسه

هیچی نمیشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرهیز غذاییتو بشدت رعایت کن

مثلا چای رب نون سفید تنقلات میوه های اسیدی و.... خیلی چیزارو نباید بخوری 

قرص هم بخور یمدت طول میکشه خوب شی

ولی من قبلا هلیکوباکتری داشتم دچار تهوع میشدم بخاطر رفلاکس نه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
کمی حالت تهوع ایجاد میکنه اما اگر زیاد باشه علتشش ممکن رفلاکس نباشه چون گاستریت و هلیکوباکتری بیشتر ...

بخاطر استرس هم دکتر روانپزشک نیرم هم گوارش  تو خونه اصلاا مشکل ندارم  میرم بیرون استرس میگیرم میگم نکنه بالا بیارم

من سلطان رفلاکسم واقعا فکر نمیکنم کسی از من بیشتر باشه، تقریبا ده ساله تحت نظرم هیچی نمیشه نترس  ...

یعنی  شما ببخشید استفراغ ندارید حتی وقتی اسید خیلی بالا میاد؟

پرهیز غذاییتو بشدت رعایت کن مثلا چای رب نون سفید تنقلات میوه های اسیدی و.... خیلی چیزارو نباید بخور ...

من اول  ی حسی مثل ترش کردن دارم  بعد از اون استرس میگیرم نونه بالا بیارم بعد از استرسم حالت تهوع میگیرم

من سالهاس رفلاکس دارم  اکه احساس پری سر دل داری حالت تهوع طبیعیه احساس کنی اما فقط یه حس و‌بی ...

ممنون عزیزمم واقعا یکم خیالم راحت شد  فکر به لین که برم جایی استفراغ کنم داره دیونم میکنه در حدی که افسرده شدم ی مدت 

یعنی  شما ببخشید استفراغ ندارید حتی وقتی اسید خیلی بالا میاد؟

تا به حال شده که خیلی بیاد بالا و احساس کنم به دهانم نزدیکه یا گلوم تلخ بشه و بسوزه، یکبار هم حتی زد به گوش و گلوم ولی استفراغ نداد بهم

من اول  ی حسی مثل ترش کردن دارم  بعد از اون استرس میگیرم نونه بالا بیارم بعد از استر ...

برو دکتر یه آزمایش مدفوع بدی ببینی باکتری نداشته باشی

من جدیدا دچار ورم معده شدم بخاطر ویروس جدید

مثل شما یهو استرس میگیرم حالم بد میشه 

ببین یوقت ورمم نداشته باشی 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
بخاطر استرس هم دکتر روانپزشک نیرم هم گوارش  تو خونه اصلاا مشکل ندارم  میرم بیرون استرس میگ ...

🤣🤣منم همیشه همینم اطرافیانم کلافه شدن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من سلطان رفلاکسم واقعا فکر نمیکنم کسی از من بیشتر باشه، تقریبا ده ساله تحت نظرم هیچی نمیشه نترس  ...

چه داروهایی میخورید؟

برو دکتر یه آزمایش مدفوع بدی ببینی باکتری نداشته باشی من جدیدا دچار ورم معده شدم بخاطر ویروس جدید ...

نه هیچ مشکلی نداشتم همه راهارو رفتم  فقط دکترم گفته از استرسه