2777
2789

عقدی؟ 

حتما باید طلا باشه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو عزیزممم خب رسم و عرفه دیگه 

مثلا مگه تو برا جهیزیه با من ازدواج کرده

منم جهیزیه نیارم دیگه؟

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

برو کلییی لباس و جینگول و.... بخر .

طلا رو بی خیال شو . الان بخره دوروز بعد ازت میگیره .

مجبوری پسش بدی .

حالا که پولداره برو لباس بخر و ..

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب وضع مالیش خوبه چرا که نه پس کجا خرج کنه اره عقدم 

وقتی نمیخواد بیاره و فکر میکنه برای طلا میخواییش چه اصراری داری؟

بهش بکو برای خودش دوستش داری شوهرت حساس شده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

برو کلییی لباس و جینگول و.... بخر . طلا رو بی خیال شو . الان بخره دوروز بعد ازت میگیره . مجبوری پس ...

طلا هم سرمایه هس برا خانوم لباس هم از هر چیزی یدونه می‌خره بهش گفتم اون روزی ک عیدی میارین ماهگردمونه برام عروسک بگیر رفته زودتر گرفته فک کنم گفته با خودش بگیرم گردنشو میگیره عروسک۵۰۰ تومنی گرفته انقد حرصم گرف

برو کلییی لباس و جینگول و.... بخر . طلا رو بی خیال شو . الان بخره دوروز بعد ازت میگیره . مجبوری پس ...

نه گلم حرفه زندگیه نه حرف دوستی

لباس چیه

کسی تو این شرایط دختری رو میگیره یه چارتا تیکه در حد وسع خودش باید بگیره اصن بعدش ببره آتیش بزنه

اون پدر مادر دختر که هزینه جهیزیه میدن و یه عمر گذاشتن پا دخترش عمرشون رو چی حداقل یه احترامی باید درمیون باشه

وقتی نمیخواد بیاره و فکر میکنه برای طلا میخواییش چه اصراری داری؟ بهش بکو برای خودش دوستش داری شوهرت ...

بیخود پس چرا من کل پولی که دارمو میبرم براش هدیه میخرم سوپرایز میکنم اونوقت من نمیگم بخاطر این چیزا منو مخوای 

اره دقیقا 

گلم به تجربه من وقتی چیزی نمیگیرن از خسیسه

اصلا هم تو خودت نریز به بزرگترین بگو داستان از این قراره خودشون باهم کنار میان

شما خودت سبک نکن

اگرم شاکی شد بگو به خودت گفتم گفتی برات مهم نیست منم به خانوادم همینو گفتم اونا چون رسمشونه کوتاه نمیان

در ادامه مسیر ببین چجوری هستن

و اینکه عقدت طولانی تر کن بعد عروسی بگیر شاید خصلت های دیگری داشته باشن ببین قابل تحمل برات

نه گلم حرفه زندگیه نه حرف دوستی لباس چیه کسی تو این شرایط دختری رو میگیره یه چارتا تیکه در حد وسع ...

کلا فرق هس.

طلا رو میفروشن پول میشه .

جهاز رو نمیتونی بفروشی 😑 

مورد دیدم واسه دختر فامیلمون  سر تا پا طلا خریدن . 

خانواده دختر هم جهزیه خوب دادن 

بعد داماد و خانوادش کل طلاها رو فروختن بعد عروسی اونم به زور گرفتن از دختره . 

اما جهزیه  رو نتونست دختره بفروشه . 

هنوز خانواده داماد پزشو میدن که خونه پسرمون عالیه .‌پسرمون زحمت کشیده و ....   مستاجرن آ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کلا فرق هس. طلا رو میفروشن پول میشه . جهاز رو نمیتونی بفروشی 😑  مورد دیدم واسه دختر ف ...

خب ببین این دیگه از ضعف خانواده عروسه

دامادی مستاجره جهیزیه خونش در حد همون مستاجرش

بعد اونم از ضعف دخترست باس خودش نمیذاشت بفروشه

در کل هر چیزی باید جای خود خودش باشه

با همه این اوصاف ما خارج زندگی بقیه رو می‌بینیم شاید کاری کرده که دختره رضایا به فروش داده

در کل هر چیزی جای خودش طلا رو باید بخرن مگر اینکه هر دو طرف باهم توافق کنن که شرایط رو جور دیگه ای در نظر بگیرن