دوستان که مهریه گرفتن از زمانی که میری دادگاه و درخواست میدید چقد بعد پیام میره و حساب هاش بسته میشه ؟ و اینکه روالش چجوری ؟
البته عندالمطالبه هست و همسرم دو تا خونه به نامشه
و یه سواری درآمدش کارمند نیس ولی شرکت کار میکنه چند ماه یکبار میره
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
آره فامیل دور خدا ازشون نگذره هیچ شناختی نداشتیم اینجوری بگم یهو شد بعد ۷ ماه هر کار کردم نشد ...
😔 فک نکن فقط شما توی سختی هستی واقعا الان هممممه مردا داغونن هیچ زنی از شوهرش راضی نیست.. خدا بهت صبر بده و بدون ک تنها نیستی.. پایان شب سیه سپید است 🤍
😔خدا بهت صبر بده. فک نکن فقط شما توی سختی هستی واقعا الان هممممه مردا داغونن هیچ زنی از شوهرش ...
مرسی عزیزم آره درسته ولی واقعا خدا به همه آدمهای روانی که الکی زندگی خودشون زن بچشون به گند میکشن عقل بده
امیدوارم خدا مارو رها نکنه فقط🌷
آره دقیقا بچه ۵ ساله از باباش بدش میاد چرا چون دیده فاحشی و کتک زدن های تو خونه که بیشرف جلو بچه کوچ ...
به خاطر همین میگم خدا هدایتش کنه. بابای منم هر تهدیدی که تو بچگی میکرد همش تو ذهنمه مثلا میگفت فلان کار رو بکنی سرتو میبرم منم همش تصویر بریده شدن سرم می اومد تو ذهنم . یا مثلاً برا مردن ما میشد میگفت یه سگ کمتر. فکر کن به بچه ها میگفت سگ. لعنتی مذهبی بددل هم بود . لعنت به دینی که بچه رو با تهدید به قتل بزرگ کنن
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
به خاطر همین میگم خدا هدایتش کنه. بابای منم هر تهدیدی که تو بچگی میکرد همش تو ذهنمه مثلا میگفت فلان ...
وای نگو دقیقا مادر شوهر من جانماز آب کش و شوهرم بدتر خودش فقط تو نماز خواندن اولن ولی از غیبت و دو بهم زنی و دروغ گویی قسم دروغ هر چی که بگم بخدا کم گفتم من واگذار شون کردم به خدا
ن هنوز درگیر کارای طلاقمم. طلاقم نمیده.. از ترس مهریه خودشو قایم کرده... ن خداروشکر بچه ندارم
پس یک هیچ از ما جلویی . قدر بدون که بچه نداری. گرچه منم دیگه اونقدر سوختم که بی خیال پسرم شدم . دیگه سوختم و رسوندمش به نوجوانی. الان دو ساله دیگه تصمیم گرفتم برم و پسرم رو بذار پیش باباش و خودم رو راحت کنم ولی این وسط پدرم هست. منتظرم نفساش به شماره بیفته و برم. برا همیشه
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
آره از این بابت شاکرم🙂 🥺🥺انشاالله هرچی خیرتونه همون پیش بیاد.. مشکلتون با همسرتون چیه؟؟&nb ...
ممنون گلم. شوهرم به شدت بچه ننه و جوشی و دست به زن هم داره . بددل هم شدید هست. خیلی کتکم زده. به شدت تحقیرم میکنه. کتکاش خیلی کم شده ولی من شدید ازش متنفرم و سرد شدن. بچه ننه و خواهرذلیل هنوز هست. وقتی میبینم منو میفروشه به اونا . منو تحقیر میکنه اونوقت من بددلی و جوشی و اخلاقش رو تحمل میکنم ولی اونا اولویتن میسوزم . ازش متنفر هم هستم از بس کتک خوردم. از طرفی تا بابام زنده است باید خفه خون بگیرم بشینم سر جام که مبادا کارم به طلاق نکشه. از مادر و خواهرانش هم خیلی سوختم . این وسط دلم به چی خوش باشه.تنها امیدم مرگ بابامه
آره از این بابت شاکرم🙂 🥺🥺انشاالله هرچی خیرتونه همون پیش بیاد.. مشکلتون با همسرتون چیه؟؟&nb ...
شوهرم تنها خوبیش دست و دلباز بودنشه. ولی من شدید ازش سرد شدم. به خاطر بددلی و بداخلاقیش هم شدید استرسی شدم. و همش بدنم میلرزه. همش کوتاه میام فقط از ترس زندگی با پدرم یا جنگ باهاش به خاطر مستقل شدنم.