2777
2789
عنوان

مهریه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 89 پست
اگر به اسم خودش باشه توقیف میشن اگر نباشن راحت نمیشه توقیف کرد هرچند میگن حتی اگر یکسال هم گذشته باش ...

یه سواری ۴۰۰ زیر پاشه و یه خونه ۲۲۰۰ اسمش که اجاره داده و یه خونه ۵ تومنی که توش زندگی میکنیم سند نداره ولی از اون مدل پیش خرید ها که هنوز سند آماده نیس ولی دفترجه دارن و به اسمشه

یه ماشین بزرگ داره داده اجاره به اسم باباش ۳ تومن 

یه ماشین نزدیک ۲ تومن اجاره داده البته اون به روز کردم اسم خودم ولی هیچ سندی ازش دست من نیست ولی به نامم هست نزدیک ۴ سال و اجاره داده 

حقوقش شرکت خارجی بوده فیش حقوقی نداره چند ماه می‌ره نزدیک ۵۰۰ میدنش دلاری ولی یکسال تو خونه هست 

این آدم ۱ هزار تومن خرجی من بچم نمیده 

تمام طلاهام ۲۰۰ گرم بود بهش دادم و خودم ماشین داشتم دادمش بماند  که الان ۱ گرم طلا برام نخریده که چندین سال شاغل بودم پول دادم اون چرا چون اولش صفر بودیم ۱۰ سال با هم به اینجا رسیدیم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو عزیزم داغونم تمام تکه گاهم تو این ۱۱ سال بابام بود دقیقا با رفتنش کار خدا نمی‌دونم چی یه بچه داد ...

عزیزم دنیا هزار رنگه . من دو ساله واقعا بریدم  حتی رفتم خونه بابام برا طلاق ولی پدرم بداخلاق و بددله . نمیتونم یه روز تحملش کنم. از بددلیش هم نمی‌ذاره مستقل بشم بعد طلاق. از بچگی ازش متنفرم بودم به خاطر بداخلاقیش . منو تهدید به مرگ و کشتن میکرد . ازش سیرم. از شوهرم هم سیرم. همش چشم به راهم خبر مرگ بابام بیاد بتونم جدا شم و نجات پیدا کنم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

گلم فیش حقوقی مهم نیست...  مهم گردش حسابشه ک دادگاه میبینه مثلا چقد پول ب حسابش میاد و... میفهم ...

سکه زیاد  نیس ... مهریه من کلا ۴۰۰ ملیون تومن ۱۱ سال پیش که دو سال پیش بحثمون شد از وکیل پرسیدم گفت نزدیک ۲ میلیارد شده الان فکر کنم دقیقا نمی‌دونم شاید ۳ تومن اینا باشه 

ماشین که به اسممه ۲ تومنی هست که وکیل قبلا می‌گفت از روزی که اجاره داده شده میتونی اجاره هاش بگیری 

ولی نمی‌دونم میتونم بگیرمش یا نه 

در مورد حقوقش دلار می‌رفت از شرکت تهران می‌گرفت تو بازار آزاد می‌فروخت و مثلا به ۱۰ تا کارت منتقل می‌کرد هم تو خانوادش هم به کارت من هم تمام کارتا خودش و هیچ وقت همش نمیفروخت یهو تو یه ماه ۱۰۰ تومن و ماه بعدی ۲۰۰ تومن اینجوری بستگی قیمت دلار داشت اون موقع ولی میتونم ثابت کنم برم اون شرکت و نامه ها که حقوق میدان و مینوشتن این قدر دلار نقدی دریافت کرده رو بگیرم فکر کنم

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
وکیل نمیخواد اگه زرنگ باشی خودت...  راستی قشقله ب پا نمیکنه؟؟؟  بفهمه مهریه اجرا گذاشتی؟؟& ...

نمی‌دونم کلا هم حالم خوب نیست جسمی و روحی هم میخام ازش راحت بشم 

عزیزم دنیا هزار رنگه . من دو ساله واقعا بریدم  حتی رفتم خونه بابام برا طلاق ولی پدرم بداخلاق و ...

نمتونم جای شما باشم چون من تمام جون زندگیم بابام بود بخدا اگه دختر ۵ ساله نداشتم از این بچه شکمم می‌گذشتم و خودم می‌کشتم خیلی سخته برام دارم دارو افسردگی میخورم هنوز ۴۰ روز نگذشته ولی یه عمر پیر شدم کاش بابام بود و من انقد داغون نبودم کاش بجای بابام شوهرم و پدر شوهرم رفته بودن چرا خدا آدم خوب ها رو می‌بره و بدها رو جا می‌زاره 😭😭😭😭😭😭

سکه زیاد  نیس ... مهریه من کلا ۴۰۰ ملیون تومن ۱۱ سال پیش که دو سال پیش بحثمون شد از وکیل پرسیدم ...

خب برو از شرکت نامه بگیر...پس مهریه ات احتمالا3 تومنی شده باشه... خیلی خوبه با اینهمه دارایی ک اون داره.  بصورت یکجا میتونی مهریتو بگیری...  کاری ب حساب بانکی نداشته باش... مهم اینه ک مال و اموال ب اندازه کافی ب اسمش هست

یه روشی که گفتم اقدام کن اگر نتیجه نداشت وکیل حتما بگیر.

مرسی عزیزم تماما پیام هاتون سیو کردم 

صبوری میکنم ببینم خدا چی جلو راهم می‌زاره اگه حال جسمی بهتر شد مراسم تموم شد قبل عید اقدامم میکنم ولی به قولا با وکیل صحبت میکنم 

خب برو از شرکت نامه بگیر...پس مهریه ات احتمالا3 تومنی شده باشه... خیلی خوبه با اینهمه دارایی ک اون د ...

آره خودم همین میگم ...فکر کنم یه قانون آمده میگفتن جدیدا که اگه یکسال اخیر اموال جابجا کنه بازم قاضی به نفع خانم هست 

بازم با وکیل مشورت میکنم فقط خواستم دلم قرص باشه خودم اطلاعات جمع کنم بدونم یهو نزنم به بیراه 

😔😔😔خدا بهت صبر بده و روح پدر گرامیتون قرین رحمت الهی 🥀🖤

ممنون عزیزم 🌷

نمتونم جای شما باشم چون من تمام جون زندگیم بابام بود بخدا اگه دختر ۵ ساله نداشتم از این بچه شکمم می‌ ...

اره عزیزم . این که میگم دنیا هزار رنگه برا همینه. امروز اونقدر از شوهرم سیر بودم و راه طلاق ندارم . حتی نمیتونم دوسه روز برم قهر. چون پدرم رو مسبب بدبختیم می‌دونم. یه دیکتاتور بود. من برا فرار از اون خونه این زندگی لعنتی رو تحمل کردم وگرنه قبل بچه دار شدنم رفته بودم . الآنم اگه بابام بمیره یه ثانیه هم این زندگی رو تحمل نمیکنم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اره عزیزم . این که میگم دنیا هزار رنگه برا همینه. امروز اونقدر از شوهرم سیر بودم و راه طلاق ندارم . ...

خدا برات یه راهی باز کنه به آرامش برسی 

من کلا دیگه از شوهرم بریدم بابام که رفت تحمل کردن این زندگی برای من رفت واقعا فقط میخام تنها باشم 

نمی‌دونم کلا هم حالم خوب نیست جسمی و روحی هم میخام ازش راحت بشم 

انشاالله ب آرامش برسی عزیزم... خوبه باز چیزی داره مهریتو ازش بگیری... من 114 سکه مهریمه ن خودش چیزی ب اسمشه ن خونوادش...برا مهریه وکیل گرفته... دادگاه تقسیط کرد 5 تا پیش پرداخت باقیش هر 8ماه 1 سکه.. انقد گشنه ست اعتراض زده ک براش پیش قسط رو بردارن و اقساط رو هم هر16 ماه 1 سکه کنن..  پرونده رفته تجدیدنظر...  دعا کن با اعتراضش موافقت نشه  منم اصلا اوضاعم خوب نیست پدرم فوت شده و پشتوانه ای ندارم💔