2777
2789
عنوان

مهریه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 89 پست
زرنگه پس

نمی‌دونم چجوری میتونم یکاری کنم که ماشین سواری و دو تا خونه که به اسمش هست توقیف بشه و معلوم بشه که دارایی داره بشه مهریه گرفت 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چجوری میتونم یکاری کنم که ماشین سواری و دو تا خونه که به اسمش هست توقیف بشه و معلوم بشه که ...

دادگاه خودش بهت نامه میده ک بری حساب بانکیاشو مسدود کنی و نامه توقیف هم بهت میدن برا ماشین ک حق فروش نداشته باشه و ماشیناش هرجا باشن میتونی مامور ببری توقیفش کنن   آدرس خونشو ک بلدی  خیلی راحت میتونی مصادره اش کنی و تمام.. 

نمی‌دونم چجوری میتونم یکاری کنم که ماشین سواری و دو تا خونه که به اسمش هست توقیف بشه و معلوم بشه که ...

اگر به اسم خودش باشه توقیف میشن اگر نباشن راحت نمیشه توقیف کرد هرچند میگن حتی اگر یکسال هم گذشته باشه از بنام غیر زدن میشه گرفت نهایت یه وکیل مهریه بگی

منم فقط مهریه رو گفتم.. وگرنه طلاق ک پروسه اش خیلی طولانیه... نفقه هم خیلی آسونه و طول نمیکشه.   ...

ببین عزیزم الان کامل میگم که راهنمایی ام کنید ممنون میشم البته

یه سواری ۴۰۰ زیر پاشه و یه خونه ۲۲۰۰ اسمش که اجاره داده و یه خونه ۵ تومنی که توش زندگی میکنیم سند نداره ولی از اون مدل پیش خرید ها که هنوز سند آماده نیس ولی دفترجه دارن و به اسمشه

یه ماشین بزرگ داره داده اجاره به اسم باباش ۳ تومن 

یه ماشین نزدیک ۲ تومن اجاره داده البته اون به روز کردم اسم خودم ولی هیچ سندی ازش دست من نیست ولی به نامم هست نزدیک ۴ سال و اجاره داده 

حقوقش شرکت خارجی بوده فیش حقوقی نداره چند ماه می‌ره نزدیک ۵۰۰ میدنش دلاری ولی یکسال تو خونه هست 

این آدم ۱ هزار تومن خرجی من بچم نمیده 

تمام طلاهام ۲۰۰ گرم بود بهش دادم و خودم ماشین داشتم دادمش بماند  که الان ۱ گرم طلا برام نخریده که چندین سال شاغل بودم پول دادم اون چرا چون اولش صفر بودیم ۱۰ سال با هم به اینجا رسیدیم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

الان کجایی .‌‌‌‌‌پیش شوهرت.  اگه بری درخواست مهریه کنی. حتما عصبی میشه شوهرت و عصبی بودنش به تو هم منتقل میشه.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

شاهد ببر برای شغلش ک ثابت کنی درامد داره

همه فامیل می‌دونن قبلا شاغل بوده ۴ سال پیش تو شرکت سپاه که در آمد رفت شرکت خارجی 

دادگاه خودش بهت نامه میده ک بری حساب بانکیاشو مسدود کنی و نامه توقیف هم بهت میدن برا ماشین ک حق خرید ...

الان شهر دیگه هستم خونه خودم شیراز هست از اینجا میخام اقدام کنم خودمم استراحت مطلقم نمیتونم بیفتم دنبال کاری 

اگر به اسم خودش باشه توقیف میشن اگر نباشن راحت نمیشه توقیف کرد هرچند میگن حتی اگر یکسال هم گذشته باش ...

تو خانوادش وکیل دارن نمی‌دونم می‌تونه کاری کنه به ضررم یا نه 

الان کجایی .‌‌‌‌‌پیش شوهرت.  اگه بری درخواست مهریه کنی. حتما عصبی میشه شوهرت و عصبی بودنش به تو ...

عزیزم تاپیک قبل کامل گفتم دو تا شهر جدا هستیم الان 

اگر به اسم خودش باشه توقیف میشن اگر نباشن راحت نمیشه توقیف کرد هرچند میگن حتی اگر یکسال هم گذشته باش ...

نوشتم کامل چی ها اسمشه عزیزم 

عزیزم یه تایپیکات رو خوندیم . خدا بابات رو بیامرزه. چرا کارا خدا اینجوریه. من نجاتم مرگ بابامه. اونوقت تو که بابات. رو دوست داشتی اینجوری شد. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

عزیزم یه تایپیکات رو خوندیم . خدا بابات رو بیامرزه. چرا کارا خدا اینجوریه. من نجاتم مرگ بابامه. اونو ...

نگو عزیزم داغونم تمام تکه گاهم تو این ۱۱ سال بابام بود دقیقا با رفتنش کار خدا نمی‌دونم چی یه بچه داد بهم که ناشکری کنم سقط کنم نمی‌دونم چی بگم از طرفی شوهرم اون روی قبلش نشون داد قبلا این کارا کرده ولی از بابام میترسیدن

ببین عزیزم الان کامل میگم که راهنمایی ام کنید ممنون میشم البته یه سواری ۴۰۰ زیر پاشه و یه خونه ۲ ...

گلم فیش حقوقی مهم نیست...  مهم گردش حسابشه ک دادگاه میبینه مثلا چقد پول ب حسابش میاد و... میفهمه ک داره و حساب بانکیش خالی نیست... در رابطه با اموالی هم ک داره ب میزان مهریه ات میتونی توقیف کنی..  مهریه ات چند سکه ست؟؟