2777
2789
عنوان

تلنگر...

153 بازدید | 8 پست

تو باید بعد شكست ها 

دوباره بلند بشى و حركت كنى

بعد از دست دادن ها دوباره سرپا بشى

و بعد از ضرباتى كه ميخورى 

خودت رو نبازى و ادامه بدی

گفتنش آسونه و در عمل سخته

ولى تو مجبورى اين رو ياد بگيرى

چون زندگى همينه 

و اگه درس هاشو ياد نگيرى، وادارت ميكنه 

تا ازش‌ درسى كه بايد رو بگيرى....

گاهی تاریک،گاهی روشن...🎐"

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم ببخشید بی اجازه اومدم تاپیک دیگه ت

جدیده رو یه چی نوشتم قفل کرده بودی ثبت نشد

اون گلا بابونه ست 😍😍😍😍

همون گلش رو بدون برگ و ساقه توی آفتاب خشک کن نگه دار خواص زیادی داره دمنوشش

البته تلخه باید به مقدار کم و قاطی چیزای دیگه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم ببخشید بی اجازه اومدم تاپیک دیگه ت جدیده رو یه چی نوشتم قفل کرده بودی ثبت نشد اون گلا بابونه ...

اشکالی نداره عزیزم❤آره من معمولا تاپیکام قفله

خیلی ممنون بخاطر توصیت...

آره خواص زیادی داره پیش ما هم اکثرا گلای بابونه رو جمع میکنن که وقتی خشک شد ازش استفاده کنن

گاهی تاریک،گاهی روشن...🎐"

اشکالی نداره عزیزم❤آره من معمولا تاپیکام قفله خیلی ممنون بخاطر توصیت... آره خواص زیادی داره پیش ما ...

فدات 🌷🌷🌷🌷

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز