2777
2789

دغدغه الانم: اینکه تو واقعیت هیشکی دوسم نداره و محل  نمیده بدرک.

یه تاپیک زدم یه نفرم جواب نداد.انگار من خار دارم.

دیگه عادت کردم بریزم تو خودم وقتی واس هیشکی مهم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ک معدلت ۱۶ ۱۷ ایناس ک یعنی میتونی بری چرا سخت میگیری واسه خودت  فارسی و مطالعات و عربیت اگ ...

آره معدلم که اوکیه 

ولی سه سال برای ریاضی شهریوری شدم 

مطالعات ۱۵-۱۶ 

عربی و فارسی و اینام خوبه

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
ما هم هردو کارمندیم ولی دغدغمون بی پولیه... چیا به ذهنتون رسیده واسه شغل دوم

شاید خنده تون بگیره

ماشین سواری مونو بفروشیم وانت بگیریم همسرم عصرا بار جابجا کنه

حالا هردو مون کارشناس ارشد از دانشگاه خوب و رشته خوب داریم

مکه اینکه بعد مرگ کسی قدر بدونه

منظورم اینه در این زندگی خیلیا دوست دارن.

چن ساعت پیش اینستا رو نگاه کردم نزدیک ب ۱۷ تا ۱۸ نفر بهم پیشنهاد داده بود ولی یکی دونفر باهاشون سلام علیک داشتم گاهی وقتا من و شما باید ببینیم کیا مهمن ک باهاشون زندگی بهتری برای خودمون بسازیم

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
ممنون گلم انشاله خدا عزیزاتو نگه داره دارم دق میکنم

بهت حق میدم نگران باشی دختر من بلوغ زودرس داره یک ساله من فقط نفس میکشم ولی زنده نیستم افسرده شدم...از خدا میخام دلتو شاد کنه دخترت رو خودت عروسش کنی ایشالله 

شاید خنده تون بگیره ماشین سواری مونو بفروشیم وانت بگیریم همسرم عصرا بار جابجا کنه حالا هردو مون کا ...

ما هم آرایشگری البته برای همسرم. خیلی اوضاع خرابه

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
بالاخره دیگ انسانی رو میاری البته شاید ب ریاضی گیر بدن  اما مانع ثبت نامت نمیشه.

ایول 😁😆

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
عزیزم اینستا بر اساس پست چه فایده داره مهم خود خانواده ادمه💔

پس بدون خانواده دوست داره خودتو سرزنش نکن تو عزیز دل کسایی هستی ک تو این زندگی فقط تورو میبینن

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
شاید خنده تون بگیره ماشین سواری مونو بفروشیم وانت بگیریم همسرم عصرا بار جابجا کنه حالا هردو مون کا ...

نه عزیزم، چرا خنده؟! مگه از این وضعیت اقتصادی مملکت بی خبریم! بیشتر ناراحت کننده است، همه مون درگیریم

دغدغه الانم: اینکه تو واقعیت هیشکی دوسم نداره و محل  نمیده بدرک. یه تاپیک زدم یه نفرم جواب ندا ...

ای بابا اینجوری نگو عزیزم ، به فکرای منفی تو سرت محل نده ، تو خیلی هم خوبی

ای بابا اینجوری نگو عزیزم ، به فکرای منفی تو سرت محل نده ، تو خیلی هم خوبی

مرسی گل💛 اما واقعیته.جلو رومم میگن

اما مهم نیست من خودمو دارم و یه خدایی که به تمام آدما می ارزه