2777
2789

حالت تهوع شدید ، درد شدید که فقط به زمین چنگ می زنم و ....... . من که موفق به کنترلش نشدم 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی عصبی میشم معدم وحشتناک درد میگیره یا وقتی ناراحتم و احساس بدی دارم، دکتر به من گفت باید اول روی روحیاتم تمرین کنم چون هنوز اوج نگرفته ولی بعدش یه شیلنگ مانندیه که از دهان میزارن بره تو معده و عکس برداری و... میکنن 

شما سعی کن اولش روحیاتتو درست کنی البته اگه خیلی وقته گذشته از معده دردت احتمالا همین کاری ک گفتم رو بکنن برات اسمش آندسکوپی باشه فک کنم

عزیرم قبل ازصبحانه امپرازول قبل ازناهارکلیدینیوم سی قبل ازشام گلیدینیوم سی وموقع خواب فاموتیدین بخور دوماه ادامه بده اگه فشارخون بالانداری ناشتابه اندازه ی یه عدس شیره ی شیرین بیان بخور من این جوری خوب شدم ولی همیشه کلیدینیوم سی همراهمه

حالت تهوع شدید ، درد شدید که فقط به زمین چنگ می زنم و ....... . من که موفق به کنترلش نشدم 

چند روز پیش آنقدر خودخوری کردم بعد چند سال دوباره برگشته کافیه یه ذره ناراحت شم باز شروع میشه 

عزیرم قبل ازصبحانه امپرازول قبل ازناهارکلیدینیوم سی قبل ازشام گلیدینیوم سی وموقع خواب فاموتیدین بخور ...

الان اینایی که گفتین تجویز پزشک نیازه دیگه اره؟

من هر موقع که تا حد مرگ عصبی میشم درد میگیره همراه حالت تهوع شدید و بی اشتهایی شدید و هر بار تا نرم ...

ای بابا من قبلاً اینطور بودم یه تایم خوب شدم باز انگار شروع شده میزنه به بازوهام و وسط کمرم اصلا حال ندارم تکون بخورم