2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی تو رو خدا بیاین😭😭

155 بازدید | 19 پست

دوستان تو رو خدا مسخره نکنید😔 من چند وقته یه مشکلی پیدا کردم شکمم همش قار و قور میکنه آبرو برام نذاشته. بعد بیشتر هم قسمت پایین شکمم هست نمیدونم از رحمه یا روده یا چی؟ وقتی هم صدا میده انگار یه چیزی مثه حباب ازش خارج میشه

حالا کاش فقط این بود قبلا حتی چند ساعت چیزی نمیخوردم هیچ مشکلی نبود ولی الان یه ساعت از غذا خوردنم میگذره معدم وحشتناک قار و قور میکنه و میسوزه

کسی مثل من بوده درمانش چیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل داری باید بری دکتر برات دارو بنویسه صدردصد اولین قدم امپرازول مینویسه    

اون برا اسیده معده اس ربطی به روده نداره، البته ایشون میگه معدشونم میسوزه شایدم مشکل اسید معده باشه

وقتی استرس داری و معذبی بیشترم میشه😂 سندروم روده تحریک پذیر...منم همینطوریم خیلی بهتر شدم البته سردیجات کم کن و استرستو کنترل کن مثلا اگ کلاس داری قبلش یه نیم رو بخور چون هم گرمه هم طولانی سیر نگه میداره...استرسو کنترل کن اگه اصلا بهتر نشد به دکترم نشون بده

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
مشکل داری باید بری دکتر برات دارو بنویسه صدردصد اولین قدم امپرازول مینویسه    

اتفاقا دو بار رفتم پیش دکتر گوارش قرص خوردم هیچی به هیچی. امپرازول برا اسید معده خوبه درسته؟

اتفاقا دو بار رفتم پیش دکتر گوارش قرص خوردم هیچی به هیچی. امپرازول برا اسید معده خوبه درسته؟

اره کدوم شهری مگه؟ باید سبک زندگی غذاتو عوض کنی یه بار دکتر بهم گفت با هر کدوم اعضا بدنت دوست باش به جز معده

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
وقتی استرس داری و معذبی بیشترم میشه😂 سندروم روده تحریک پذیر...منم همینطوریم خیلی بهتر شدم البته سرد ...

وااای دقیقا موقع استرس بدتر میشه یا وقتی تو جمع ساکت نشستم😔 شما گرمی خوردی و استرس رو کم کردی خوب شدی؟ چون دکتر گوارش رفتم دارو هم خوردم ولی اثر نداشته

اره کدوم شهری مگه؟ باید سبک زندگی غذاتو عوض کنی یه بار دکتر بهم گفت با هر کدوم اعضا بدنت دوست باش به ...

تهران. تازه یه هفتست هر شب بارهنگ و عرق نعنا میخورم ولی باز خوب نشده 

وااای دقیقا موقع استرس بدتر میشه یا وقتی تو جمع ساکت نشستم😔 شما گرمی خوردی و استرس رو کم کردی خوب ش ...

آره بیشترش به خاطر استرس و سردی رودس عزیزم...لبنیات اینا زیاد نخور...اگه یبوست داری حتما درمانش کن...استرس هم نداشته باش خودتو اروم نگه دار من حتی استطخدوس دم میکردم قبل خواب...قبل جاهایی ک معذبم تخم مرغ حتما میخورم😶 موثره برام...فکر نکن بهش و وقتی میشینی غوز نکن صاف بشین فشار نیاد موقع غذا هم خوب بجو و حرف نزن هوا نره 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
تهران. تازه یه هفتست هر شب بارهنگ و عرق نعنا میخورم ولی باز خوب نشده 

دکتر مهران بابایی رو پیشنهاد میکنم کارش خوبه 

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری