2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم یا شوهرم

676 بازدید | 30 پست

سر یه بیرون رفتن ساده کلی میرینه بهم،خب من که کسیو ندارم خودش یکسره سرکاره،۲ و نیم شب میاد که خسته و کوفتس فرداش هم تاظهر خوابه، کلا ماهی ۲ بار تعطیل میکنن و فرصت میشه یه دوری بزنیم

تو تاپیک قبلیم گفتم، خودش که خیلی برام وقت نمیزاره منم زیاد تنها بمونم دوباره افسردگیم برمیگرده و حالم بد میشه، ولی واقعا در حد خیلی معمول یا حتی کمتر از معمول میرم بیرون، در ماه فوقش دوبار خونه دوست و رفیق یا عروسی چیزی،گاهی هم خونه مامانم یه دوساعتی میشینم و برمیگردم خونه ،تفریحی هم ندارم همین که دوساعتی بشینم یه حرفی با مامانم بزنم بسمه

ولی شوهرم کلی اعصاب خوردی در میاره که بشین خونت بسه دیگه نمیخاد جایی بری بیکاری مگه،امشب از خونه دوستم اومد دنبالم تا خود خونه فقط غر میزد که اینجا رفتی چیکارکنی بسه دیگه،گفتم جای بدی نرفتم که(دوستم بدون هیچ اغراقی دختر خیلی خوبیه)دوساعت بیشترهم ننشستم،الان چند روزه یکسره خونم هیجا نرفتم توقع داری یکسره خونه نشین شم هیچکسو نبینم هیج جایی هم نرم خیالت راحت میشه؟ گفت آره راحت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش رو بد متوجه شدی خانم گل...ایشون خسته هستند وبهشون حق بده...جوری برنانه بچین که رفت وآمدت با خودت باشه وقبل ایشون خونه باشی....اینجوری حرمت خودت هم حفظ میشه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
منظورش رو بد متوجه شدی خانم گل...ایشون خسته هستند وبهشون حق بده...جوری برنانه بچین که رفت وآمدت با خ ...

خب بلاخره گاهی پیش میاد که یا پول نقد دستم نباشه یا کلید نداشته باشم یاهرچی

باشه ولی برو چیزای جدید یاد بگیر میتونی ازش کسب درآمد هم بکنی  سرت هم گرمه مثلا کلاس میوه آر ...

سرکارم گلم فعلا وقت برا شغل دوم ندارم ولی مرسی بابت پیشنهاد

خب بلاخره گاهی پیش میاد که یا پول نقد دستم نباشه یا کلید نداشته باشم یاهرچی

پس انداز مخفی باید داشته باشی و نصیحت منو گوش کنی ضرر نمیکنی گلم چرا دنبال بهانه میگردی برای آویزون بودن به همسر....

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
پس انداز مخفی باید داشته باشی و نصیحت منو گوش کنی ضرر نمیکنی گلم چرا دنبال بهانه میگردی برای آویزون ...

آویززون بودن چیه،بلاخره زن گرفتن ی وظایفی هم دارن وگرنه شوهرنمیکردیم خودمونم راحت تر بودیم

ب نظرم واقعا باید از وقتت ب نحو بهتری استفاده کنی 

طوریک رابطه تون هم خراب نشه 

ب چی علاقه دارید! 

خیاطی درس آشپزی و .... کلی دوره های مجازی هست میتونی شرکت کنی با هزینه های خیلی مناسب حتی .