2777
2789
عنوان

مادرشوهر😓

202 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی اینجا بوده که با مادر شوهر زندگی کرده باشه؟؟

گاهی وقتا می‌شنوم که پشت سرم صحبت می‌کنه و واقعا از لحاظ روانی به هم میریزم و کل تایمم در روز با ناراحتی و خودخوری سپری میشه😓😓😓

چیکار کنم،چیجوری تحملمو ببرم بالا 

هعیییی

من با مادرشوهر و پدرشوهرم تو یه خونه زندگی میکنم

پشت سرم تاحالا حرفی نزده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من .باید بزنی به بی خیالی وکارخودت انجام بدی هرطوردوست داری زندگی کن هرچیزی هم گفت بگو چشم شما درست میگین ولی کارخودت بکن پشت سرت هم چیزی گفت مهم نباشه برات سعی کن گوش ندی که اذیت بشی همینکه جلو روت نمیگه خودش خیلیه بزار هی پشتت بگه من ازهدام بود مادرشوهر م پشت سرم بگه اون جلو روم میگه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

مادر شوهرا همینجورین براشون کار میکنی میشی بهترین عروس ولی خدا نکنه یه بحث و دعوای تورو با پسرش بفهمه دیگه از تو بدتر وجود نداره 

کاری که من میکنم کمتر میرم خونشون پیششون مطلقا حرفی نمیزنم از زندگی کاملا سنگین و رنگین میشینم فقط گوش میکنم به حرفاشون 

من با مادرشوهر و پدرشوهرم تو یه خونه زندگی میکنم پشت سرم تاحالا حرفی نزده

داخل یه ساختمونید یا کلا پیش همین؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
داخل یه ساختمونید یا کلا پیش همین؟

نه کلا پیش همیم،توی یه خونه زندگی میکنیم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نه کلا پیش همیم،توی یه خونه زندگی میکنیم

سخت نیست؟قراره همیشه باهاشون باشین؟ما قراره همیشه باهم باشیم داخل دوطبقه جداالبته ولی بازم سختمه

سخت نیست؟قراره همیشه باهاشون باشین؟ما قراره همیشه باهم باشیم داخل دوطبقه جداالبته ولی بازم سختمه

خب پیرمرد پیرزن هستن،مسلما یخورده اخلاقشون روی مخ میره،ولی غریبه نیستن خاله و شوهر خاله‌ام هستن،کلا اینجوری هم نیستن که پشت سرس عروس حرف بزنن

آره قراره همیشه باهم باشیم

خب پیرمرد پیرزن هستن،مسلما یخورده اخلاقشون روی مخ میره،ولی غریبه نیستن خاله و شوهر خاله‌ام هستن،کلا ...

آهان خالته خوبه پس ب نظرم ازدواج فامیلی بهتره چون آدم همدیگه رومیشناسه من غریبه ازدواج کردم هنوز که هنوزه بعد ده سال سر رسم و رسومات اختلاف نظرداریم