2777
2789
عنوان

بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست
عزیزم آب سیب بهش بده ک استفراغ و حالت تهوع بند میاره سر دلش بخاطر غذا نتونسته بخوره درد میکنه هنوز ...

تب نداره.

لرز داره و دست و پاش یخه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تب نداره. لرز داره و دست و پاش یخه

حواست باشه عزیزم 

اگه دیدی ادامه دار شد حتما دوباره ببر دکتر یا به اورژانس زنگ بزن 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
تب نداره. لرز داره و دست و پاش یخه

حتما فشارش افتاده دیگه چون چند روزه غذا درست نخورده...همین الان چند قاشق غذا بهش بده ...مدام هم حالاتشو چک کن .اگه هم الان نمیتونه غذا بخوره و حالت تهوع داره سریع اول اب سیب بگیر بهش بده بعدش چند قاشق غذا بهش بده 

حواست باشه عزیزم  اگه دیدی ادامه دار شد حتما دوباره ببر دکتر یا به اورژانس زنگ بزن

اره الان بیدارم.

از ظهر تا ساعت ۶ عصر دکتر بودیم .همش نبال تزریقاتی و آزمایشگاه میگشتیم.بس که همه جا تعطیل بود.

الان سرم میترکه ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
حتما فشارش افتاده دیگه چون چند روزه غذا درست نخورده...همین الان چند قاشق غذا بهش بده ...مدام هم حالا ...

فدات بشم نه آب سیب میخوره نه شربت آب عسل

اگه باز دیدی تا یه ساعت دیگه حالت هاش ادامه داره سریع ببرش بیمارستان کودکان 

دعا کن عزیزم 

اگه دیدم حالش خوب نشد حتما با همسرم میبرمش

کارخوبی میکنین احتیاط شرط عقله  امیدوارم بحق این روز عزیز بچه ی دلبندت خوب خوب بشه

ممنونم🌹

اره الان بیدارم. از ظهر تا ساعت ۶ عصر دکتر بودیم .همش نبال تزریقاتی و آزمایشگاه میگشتیم.بس که همه ج ...

حق داری ،انشاالله دخترت زود خوب میشه نگران نباش

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤