2821
2789
دقیقا الان منم هنینو گذاتم تاپیکم ...خیلیا نتیجه گرفتن ولی من خیلی کند داره تاثیر میزاره .... من ساب ...

خوب عزیزم همین ک میگی خیلی کند داره نتیجه میده صبر کن بلخره نتیجه میگیری من میخوام واسه بینی ساب بگیرگ ولی میترسم نتیجه نگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم همین ک میگی خیلی کند داره نتیجه میده صبر کن بلخره نتیجه میگیری من میخوام واسه بینی ساب بگی ...

من با ادمین یه چنل صحبت میکردم میگفت باید بهش اعتقاد داشته باشی تا نتیجه بده و بعضی افراد باید ساب پاکسازی ذهن گوش بدن تا زودتر اون ساب اثر کنه 

من با ادمین یه چنل صحبت میکردم میگفت باید بهش اعتقاد داشته باشی تا نتیجه بده و بعضی افراد باید ساب پ ...

ن جانم من از یکی ی بار گرفتم واسه رفع محدودیت من خودم چند بار گوش دادم ولی دیگه ولش کردم شنیدم میگفت اعتقاد داشته باشی خیلی خیلی خوبه ولی نداشته باشیم زیاد مهم نیست