2777
2789
عنوان

خیلی خیلی سردرگمم😭😭😭

222 بازدید | 35 پست

بچها من هوشبری میخونم 

از دانشگاه درجه ۲ 

اصلا راضی نیستم دارم میرم ترم ۲ 

بنظرم آش دهن سوزی نیست

بنظرم کار براش نیست 

شما اطرافیانتون این رشته خوندن 

اگر اطلاع دارین بهم بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جمله که کار نیست توجیه و بهانه برای تنبلی و کوتاهی برای بعضیا 

وگرنه کسی که تو رشته خودش بهترین باشه زود بهترین شغل رو پیدا میکنه چه پزشکی باشه چه آبیاری گیاهان معطر 

در ضمن وقتی میری جایی استخدام شی ازت مهارت میخوان ن میپرسن کدوم دانشگاهی ومیپرسن معدلت چنده وفلان

یه دختر عادی این رشته رو خوند تو یه دانشگاه معمولی تو یه بیمارستان خوب کار پیدا کرد ماشین و خونه خرید الانم یه شوهر عالی پیدا کرده

بازار کارش خوبه فقط معدلت بالا باشه

این جمله که کار نیست توجیه و بهانه برای تنبلی و کوتاهی برای بعضیا  وگرنه کسی که تو رشته خودش ب ...

توی رشته ما چون استخدام هستی و زیادن دانشگاه خیلی مهمه و توی رشته ما تئوری خیلی مهمه

شوهرش چیکارس؟ حس میکنم رشته خوبی نیست

مهندس ،شغل خوبی داره 

همه چیزش خوبه خودش باهام صحبت میکرد میگفت ساعت کاریشم خوبه مثل پرستار ها و دکتر ها هم کارش سنگین و اذیت کننده نیست درآمدش از پرستارها هم بهتره

به من یه چیز دیگه میگن  آخر نفهمیدم حقوقش چقدر و همچنین استخدامش چطوره؟

استخدامش من شنیدم خیلی سخت حقوقش دقیق نمیدونم ولی کم 

جسارتا رتبه تون چند بود؟

Not Now maybe  Later