2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منفیه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اخه هاله اش واضحه واسه خودم اینجا معلوم نیس اصلا

به نظر میاد منفی باشه حالا فردادیکی دیگه بزار

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

سلام دوستان
من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

در ویزیتی که با دکتر زنان داشتم اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم معرفی شد ولی می دانم برند فِیرهِوِن هِلث که کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید هست داروی دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات مجموع این دو تا مکمل هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه.

اما قیمت اف اچ پرو نسبتا بالاست.

توی هر قوطی 180 تا کپسول هست و قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهار هزار تومن هست

من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که نصف دیگه رو استفاده کنه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟

این رو هم اضافه کنم که اف اچ پرو مردان هم هست و ان شاء الله قصد داریم اون رو هم برای همسرم تهیه کنیم که به کیفیت و تحرک اسپرم کمک کنه

یک قوطی اف اچ پرو مردان هم 180 تا کپسول داره و قیمت اش سه میلیون و پانصد و بیست هزار تومن هست 

از یک قوطی اف اچ پرو مردان هم من نصف اش رو فقط لازم دارم. اگر کسی می خواهد برای همسرش مکمل باروری خوبی تهیه کنه به صورت مشارکتی این رو تهیه کنیم

اف اچ پرو مردان هم از همان برند فِیرهِوِن هِلث هست که کانت بوست و موتیلیتی بوست رو تولید کرده و ترکیبات اف اچ پرو مردان مجموعه ای از کانت بوست و موتیلیتی بوست به صورت یک جا هست