2789
عنوان

بچمو میخام

219 بازدید | 14 پست

مسایی ک تاپیک قبلیمو خوندن میفهمن چی کشیدم چی میگم

ب خرمت این شب عزیز دعا کنید برام

بتونم دخترمو ببینم 🥲💔

خانوما طلاق نگیرید ...

بخدا هیچی توش نیست نه کیس بهتری منتظرتونه نه قراره کسی عاشقتون بشه یا بگیرتتون یکی درمیلیونه این اتفاق

همیشه میگم کاش برمیگشتم بخاطر دخترم قید ازدواجو میزدم درسته ۲۰ سالم بود و هرروز زجر میکشیدم پیش شوهرم ولی

گناه بچم چی بود که بی مادر بزرگ بشه؟ 

توروخدا بشینین توزندگیاتون هیچکس اونور منتظر شما نیست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط هرکس فرق داره 

مطلقه بشی میفهمه همه گرگا گرشنه دورت جمع مییشن تورو ابزار جنسی میبینن اگ قبول هم نکنی میگن ورا باید مطلقه بگیریم وقتی مجرد هست مگه با سن بالا ازدواج کنی ک درطول زندگیش کلی ادم زیردستش اومدن و رفتن مذهبیا بدترن اونا تعصبی ترن در رابطه با باکرگی نهایت بت میگن صیغه یا زن دومشون بشی همین اخوندای عزیز

مطلقه بشی میفهمه همه گرگا گرشنه دورت جمع مییشن تورو ابزار جنسی میبینن اگ قبول هم نکنی میگن ورا باید ...

مردشور طرز فکر جامعه زن ستیز مارو ببرن

همیشه میگم درباره مرد مطلقه هم اینجور فکر میکنن؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

الهی که به حق پنج تن دخترتو توو آغوشت بگیری عزیز دلم من مادر نشدم بفهمم که چی به حال و روزت میگذره ولی درکت میکنم الهی که آرامش به دلت برگرده دوباره باهم دیگه اوکی بشید و بخاطر دخترتون باهم دیگه بسوزید و بسازید دختر بچه گناه داره خیلی توو روحیش تاثیر بدی میزاره به مرور زمان،اون پسره که بزرگ بشه میره سوی خودش با همه شرایطی که داشته،ولی یه دختر به جز مادرش کسیو نداره مادر که براش رفیقه همراه و همدلشه همه جوره پشتشه پدر بیرون از خونه فقد داره نون شب در میاره دیگه نمیگه این دختر بچه دست نوازش میخواد محبت میخواد،حالا پدرم داریم تا پدر ولی خب...😔🥹🥲،الهی که گره از کارت باز بشه حاجت روا بشی

مطلقه بشی میفهمه همه گرگا گرشنه دورت جمع مییشن تورو ابزار جنسی میبینن اگ قبول هم نکنی میگن ورا باید ...

کاملا موافقم دیدم دورم هر کس طلاق گرفته به قهقرا رفته به همه میگم نگیرید

هزار بار بهتره دیدم از نزدیک طرف به شوهر معتاد دزد که دست بزن داشته دوباره راضی شده 

نه بنظر من اصلا درست نیست هر خفتی رو تحمل کنی بخاطر بچه مردا لیاقت اینکارو ندارن

زنای بدبخت یا گرفتن عمرشون رو تو خونه مردای آشغال تباه کنن

بچه هم بنظرم بزرگ میشه میره پی زندگی اون زنه ضرر میکنه

پیشنهادم به خانما اینه اگه شوهرشون واقعا آدم بدیه طلاق بگیرن

درخواست دوستی قبول نمیکنم