2777
2789
عنوان

به یک عدد پلیس

353 بازدید | 15 پست

سلام وقت بخیر ببخشید یه سوال داشتم

کسی هست بتونه پاسخگوی سوالات پلیسی باشه من چند تا سوال برام پیش اومده برای رمانم میخوام

اگه کسی هست یا کسی رو سراغ داره میشه راهنمایی بفرمایید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرمایید  اگه ریاح نباشه😂

سلام می تونید راهنمایی کنید؟

یکی از سوال هام اینه که یه پلیس ماشین مخصوص به خودش و داره تو کلانتری؟ بعد اینکه با اون ماشین میتونه بره خانه؟ یا میذاره جای خاصی؟ 

سلام می تونید راهنمایی کنید؟ یکی از سوال هام اینه که یه پلیس ماشین مخصوص به خودش و داره تو کلانت ...

ماشین مخصوص که نه اکثر امکانات عمومیه 

بعد اینکه مادامی ماموریت براش پیش بیاد ولازم باشه از ماشین استفاده کنه یا موتور از ماشینایی که اونجا هس استفاده میکنن 

منتها اینم میدونم اگه یهویی خونه باشه وعملیاتی براش پیش بیاد با ماشین خودش میتونه بره 

حتی اگه خواست میتونه ماشین خودشو اتکا کنه به ستاد یا کلانتری‌های کلان اونام حقوق بیشتری میدن

سلام می تونید راهنمایی کنید؟ یکی از سوال هام اینه که یه پلیس ماشین مخصوص به خودش و داره تو کلانت ...

نه ماشین ها هربار ممکنه دست کسی باشن.

تمامی ماشین های دولتی هم پلاکشون مشخصه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

اگه اینم میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید

به یه مامور خانم چه کارهایی میدن؟ ممکنه مثلا برای انتقال خلافکاران زن ازشون استفاده کنن؟یا توی یه شرایط خاص تو ماموریت که توش زن باشه مامور خانم بفرستن؟

خواهش😂. بفرمایید

اگه اینم میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید

به یه مامور خانم چه کارهایی میدن؟ ممکنه مثلا برای انتقال خلافکاران زن ازشون استفاده کنن؟یا توی یه شرایط خاص تو ماموریت که توش زن باشه مامور خانم بفرستن

اگه اینم میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید به یه مامور خانم چه کارهایی میدن؟ ممکنه مثلا برای انتق ...

به خانمها ماموریت چندان سخت نمیدن همینطور که رسته شونم تا سرهنگ تمام بیشتر نیس 

واینکه هرجایی نیاز به دستگیری خانم باشه پس حتما مامور زنم باید باشه