2777
2789
عنوان

لیزر بدن

212 بازدید | 34 پست

اگه اپراتورم هیز باشه چی 😭😭

من خیلی خجالت میکشم میخوام بیکینی زیر بغل برم 

چکار کنم ؟

اگه ازم فیلم گرفت چی ؟ 

من حتی تا حالا دکتر زنانم برا معاینه نرفتم البته نیاز نداشتم الان برام سخته برم لیزر اونم چه پوزیشنایی باید بگیرم 🫠

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

گفتن چقدر میشه هزینه اش!!؟

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میخای با دوس‌پسرت‌ کاری کنی ک این فکرا اومدن تو سرت

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
مگه میخای با دوس‌پسرت‌ کاری کنی ک این فکرا اومدن تو سرت

کدوم فکرا ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
مگه ل.زبینه 😂😂😂😂😂😂 البته منم خجالت میکشم همه جا رو لیزر کردم بجز اونجا

نمیدونم خب برا اینکه روت نشد ؟

اخه من ب ژیلت حساسیت دارم 

یه عذابی میکشم

کدوم فکرا ؟ 

همین هیز‌و‌پویشن فلان.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
من 1600 میدم

فول بادی ؟ 

چ دستگاهی ؟

و اینکه چجوری روت میشه

همین هیز‌و‌پویشن فلان.

نمیدونم اخه یه جوریه 😭

من 1600 میدم

بیکینی و زیر بغل باهم یا جدا ؟! هر جلسه ای میری میدی ؟!

جلسه هاش چقدر وقت یکباره؟!

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
نمیدونم خب برا اینکه روت نشد ؟ اخه من ب ژیلت حساسیت دارم  یه عذابی میکشم

منم ب ژیلت حساسم 

اره فقط چونکه روم نشد هیچ دلیله دیگه ای ندارم فکرشم نمیکنم بخام یه روزی این کارو بکنم.

این کاربری تعلیق شده.